SMRT ALEKSANDRA ROGANOVIĆA: Vođu navijača Zvezde ubili drugovi zbog droge

Identifikovane ubice

SMRT ALEKSANDRA ROGANOVIĆA: Vođu navijača Zvezde ubili drugovi zbog droge

Crna Hronika -
Kad je došao do porodičnog doma, u kojem je živeo s roditeljima, u zasedi su ga sačekali Vučković i Perišić, s kojima se družio

NOVI SAD - Milivoje Vučković (19) zvani Mile i Jovan Perišić (20) zvani Perke, obojica s novosadskog Novog naselja, identifikovani su kao direktni izvršioci ubistva Aleksandra Roganovića (21) iz Veternika, jednog od vođa navijača Crvene zvezde, saznaje Kurir.Posvađali se- Roganović je ubijen 18. septembra u Veterniku. On se te večeri pešice vraćao kući s Novog naselja. Kad je došao do porodičnog doma, u kojem je živeo s roditeljima, u zasedi su ga sačekali Vučković i Perišić, s kojima se družio. Napadači su izvadili pištolje i pucali u Roganovića, a jedan od hitaca završio je u trpezariji komšijske kuće - kaže izvor Kurira iz istrage.Roganović i dvojica osumnjičenih bili su dobri prijatelji i često su se družili, sve do nekoliko dana pred likvidaciju. Prema rečima našeg sagovornika, motiv ubistva je najverovatnije svađa Roganovića sa osumnjičenima.- Reč je o grupi koja se bavila narkoticima. Navodno je došlo do sukoba između njih, nakon čega su Vučković i Perišić odlučili da likvidiraju Roganovića - objašnjava naš izvor.Inače, njih dvojica su nakon zločina bili na sahrani žrtve.Hapšeni više puta- Hladnokrvno su prišli Roganovićevoj porodici i izjavili saučešće. Ubrzo nakon toga ilegalno su napustili Srbiju. Za njima je raspisana poternica i u toku je potraga u saradnji s policijama zemalja u okruženju - kaže izvor Kurira.Perišić i Vučković poznati su policiji po različitim krivičnim delima.- Perišić je hapšen ne zna se ni koliko puta, kao i Vučković. Međutim, tužilaštvo i sud su ih svaki put vraćali na ulicu s uslovnim kaznama - kaže naš sagovornik.(S. S.)

PotragaPUCAO U VAZDUH, TUKAO U AUTOBUSUNovosadska policija prošle godine je objavila Perišićevu fotografiju zbog sumnje da je zajedno sa saučesnikom sa Novog naselja ispalio nekoliko hitaca. Povređenih, na sreću, nije bilo. Njih dvojica su prethodno, naočigled putnika, napali M. R. (20) u gradskom autobusu i lakše ga povredili.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track