MALVERZACIJE U PIONIRSKOM GRADU: Petorici mesec dana pritvora, jedan se brani sa slobode
Foto: Nebojša Mandić

Akcija rezač

MALVERZACIJE U PIONIRSKOM GRADU: Petorici mesec dana pritvora, jedan se brani sa slobode

Crna Hronika -
BEOGRAD - Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor za pet osumnjičenih da su zloupotrebom službenog položaja oštetili SRC "Pionirski grad", dok je jedan pušten da se brani sa slobode jer za njega tužilaštvo nije predložilo pritvor.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu doneo je resenje kojim je prema okrivljenima M.L, S.J, B.L, D.J. i P.Ž.odredio pritvor do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u slučaju boravka na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke, rekla je portparol suda Tanja Koljenšić.

Sa slobode će se braniti P.Ž. Oni se sumnjiče da su prekoračenjem granice službenih ovlašćenja, u nameri da ugostiteljskoj radnji "Belvud" omoguće do tri puta nižu cenu zakupa poslovnih prostorija koje su u svojini Grada Beograda, doneli odluku i zaključili Ugovor o zakupu poslovnih prostorija SRC "Pionirski grad".

Na osnovu zaključenog ugovora ugostiteljska radnja "Belvud" jedina je koristila poslovni prostor u SRC "Pionirski grad" i plaćala oko tri puta nižu cenu zakupa, saopštila je policija nakon hapšenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track