ŽRTVA BAHATE STARLETE Policajac: Legitimisali smo njenog brata kad nas je Dušica napala suzavcem

Saslušanje iz četvrtog pokušaja

ŽRTVA BAHATE STARLETE Policajac: Legitimisali smo njenog brata kad nas je Dušica napala suzavcem

Crna Hronika -
BEOGRAD - Policajac Bojan Milenković, koga je starleta Dušica Jevđenović letos poprskala suzavcem, saslušan je danas u Trećem osnovnom tužilaštvu gde je do detalja opisao kako je napala lažna savetnica iz Ministarstva spoljnih poslova, saznaje.

Milenković je saslušan iz četvrtog pokušaja, nakon što su prethodna saslušanja odlagana tri puta, najpre zbog lečenja povreda očiju koje je zadobio od suzavca, a potom jer je zaboravio lične isprave.

Kako saznajemo, Milenković je do detalja opisao napad, ali i sve što mu je prethodilo, odnosno kada je sa kolegama došao po pozivu građana u ulicu Peđe Milosavljevića, gde starleta živi sa porodicom.

On je kazao da je nakon što su legitimisali Ivana Jevđenovića, za koga su građani posumnjali da obija automobile, najednom iz zgrade istrčala i njegova sestra Dušica, koja ga je potom porskala suzavcem u oči.

Potom se, kao je kazao, zateturao unazad pokušavajući instiktivno da se zaštiti od bahate starlete, ali se zatim sapleo i pao na pločnik. Od udarca se onesvestio, pa se ne seća šta se nadalje događalo, prenosi Blic.

Podsećamo, Dušica Jevđenović napala je u junu ove godine policajce koji su u Ulici Peđe Milosavljevića na Bežanijskoj kosi privodili njenog brata Ivana, koji im je prethodno pretio gasnim pištoljem. Tokom intervencije, Jevđenovićeva je vređala policajce, govorila im da „ne znaju s kim se kače“ i pretila im diplomatskim pasošem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track