DEVOJČICA (13) ŽRTVA PEDOFILA: Vrištala sam, bolelo je jako, ali nije stao!

Saslušana žrtva pedofila iz Lazarevca

DEVOJČICA (13) ŽRTVA PEDOFILA: Vrištala sam, bolelo je jako, ali nije stao!

Crna Hronika -
Trinaestogodišnjakinja istražiteljima ispričala da je Miodrag Đorđević (47) bio otac njene drugarice i porodični prijatelj i da je zbog toga verovala da ne želi da je povredi

BEOGRAD - Trinaestogodišnja devojčica iz Lazarevca, koju je obljubio Miodrag Ðorđević (47) iz Lazarevca, istražiteljima je ispričala da je monstrum zloupotrebio poverenje koje je imala u njega jer je bio porodični prijatelj i otac njene drugarice.Devojčica je, kako izvor Kurira navodi, do detalja objasnila kako je Ðorđević čak tri puta pokušao da je seksualno zlostavlja.- Reč je o devojčici koja je mlada i još uvek naivna i kojoj dugo nije bilo jasno da Miodrag nije dobar čovek jer joj je više puta pomagao. Ona mu je verovala jer je dolazio kod njih u kuću, pošto je bio prijatelj njenog dede. Devojčica se družila i sa njegovom ćerkom, koja je njena vršnjakinja - kaže izvor Kurira iz policije.Dolazio u školu po njuKako navodi, uhapšeni pedofil je ove odnose iskoristio da dođe po nju u školu, pod izgovorom da želi da joj pomogne.- Prema devojčicinom svedočenju, upravo u automobilu manijak je prvi put pokazao pravo lice. Tada je, navodno, Ðorđević odvezao kola u mrak i pokušao da je poljubi u usta. Uplašena devojčica tada ga je izgrebala po licu i uspela da pobegne - kaže sagovornik iz istrage.Ðorđević je potom, prema svedočenju žrtve, još dva puta uspeo da je namami u stan u kom je pokušao da je seksualno iskoristi. Rekao joj je da je došao po nju i da je u njegovom stanu čeka njegova ćerka.- Tada je pokušao da ima seksualni odnos s njom. Najpre ju je naterao da ode do toaleta i da se okupa. Trinaestogodišnjakinja je ispričala da je pokušala da se odbrani i da pobegne, ali da nije uspela jer je bio krupan i jak. Rekla je da ju je strašno bolelo i da je zbog toga plakala i vrištala. Manijak je tada odustao, uz pogrdne reči i psovke - navodi naš izvor.Devojčica se, kako kaže, nikada nije nikome žalila jer se plašila da joj neće poverovati pošto je Ðorđević bio porodični prijatelj.- Čak je i toga dana, kada je policija upala u njegov stan, devojčica u prvom trenutku inspektorima rekla da joj je to ujak. Tek kasnije je ispričala da joj je on naredio da tako kaže i da se uplašila i poslušala ga - dodaje izvor Kurira.

Na saslušanju se branio ćutanjem... Miodrag Đorđević
Na saslušanju se branio ćutanjem... Miodrag Đorđević

Pio lekove za potenciju

Kako navodi, policija je saslušala i bivšu suprugu uhapšenog pedofila, koja je izjavila da je spremna da svedoči protiv njega i da trinaestogodišnja devojčica nije njegova prva žrtva.- Rekla je da je on impotentan i da je verovatno konzumirao lekove za potenciju. Otkrila je i da je njen bivši suprug, koji je inače i ranije osuđivan zbog blažih krivičnih dela, ranije seksualno iskoristio šesnaestogodišnjakinju - otkriva izvor Kurira.

Zastupnik žrtvePRETI MU DO 12 GODINAAdvokat Nebojša Milosavljević kaže da po zakonu za krivično delo obljube sa detetom preti kazna od tri do 12 godina zatvora.- Ovo što je on uradio normalan čovek sigurno ne može. Bio je porodični prijatelj i zbog toga mu je verovala - potvrdio je zastupnik žrtve Milosavljević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track