UHAPŠEN POLICAJAC IZ NOVOG SADA: Uz pretnju pištoljem i maskiran pljačkao prodavnice?!
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

12 razbojništva

UHAPŠEN POLICAJAC IZ NOVOG SADA: Uz pretnju pištoljem i maskiran pljačkao prodavnice?!

Crna Hronika -
NOVI SAD - Policajac Goran I. (28) iz Novog Sada, uhapšen je u momentu kada je pokušao da izvrši još jedno razbojništvo, nakon višemesečnog operativnog rada, novosadske kriminalističke policije.

On je inače rodom iz Mladenoca. Posle završetka kursa za policajca radio je tri godine u Vrbasu, a nakon toga unazad pet godina radi u Intervenoj jedinici u Novom Sadu, bez mrlje u karijeri do sada.

Međutim, nakon osmatranja objekata uhvaćen je, čime je rasvetljeno 12 razbojništva, koje je izvrši na području južnobačkog okruga i to u Novom Sadu, Vrbasu, Stepanovićevu, Kulpinu, Begeču, Šajkašu, Kaću, Đurđevu.

- Razbojništva je radio tako što je uz pretnju pištoljem, upadao maskiran u prodavnice, gde je primoravao zaposlene da u predaju Pazar - kaže izvor Kurira.

On je zadržan, do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca, a, u zakonskom roku, biće doveden na saslušanje nadležnom sudiji Osnovnog suda. Goran I. je suspendovan sa dužnosti do okončanja disciplinskog postupka koji je protiv njega pokrenut u Policijskoj upravi u Novom Sadu.

(S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track