UBICA STUDENTA UHAPŠEN U BEOGRADU: Rasvetljeno ubistvo u Bajmoku!
Foto: Youtube

KRVAVI DOČEK

UBICA STUDENTA UHAPŠEN U BEOGRADU: Rasvetljeno ubistvo u Bajmoku!

Crna Hronika -
STRADAO NI KRIV NI DUŽAN: Bora Mitrović uhapšen pod sumnjom da je tokom novogodišnje noći iz lovačke puške usmrtio Dragana Marića (23). S Mitrovićem je uhapšen i M. N. iz Bajmoka, koji je osumnjičenog svojim kolima prevezao u Beograd

BAJMOK - Bora Mitrović (26) iz Bajmoka uhapšen je zbog sumnje da je u novogodišnjoj noći hicem iz lovačke puške ubio studenta Dragana Marića (23). Priveden je i M. N. (26) iz Bajmoka, koji se tereti za pomaganje.- Nakon ubistva Mitrović je pobegao u Beograd. Njega je svojim automobilom dovezao M. N. Identitet napadača utvrđen je odmah posle zločina, a njegov telefon ubrzo je lociran. Mitroviću i M. N. lisice na ruke stavljene su u petak uveče u Beogradu - kaže izvor Kurira iz istrage.Dobio batineNesrećni Marić ubijen je ispred bifea „Vujo“ u centru Bajmoka, nakon sukoba dve grupe mladića u čijem okršaju nije učestvovao.- Došlo je do tuče u kojoj je Mitrović izvukao deblji kraj. Revoltiran zbog batina, on je sukobljenoj grupi rekao da ide po pušku i da će ih sve pobiti. Niko ga nije shvatio ozbiljno. Međutim, on se nekoliko minuta kasnije vratio s oružjem u rukama - kaže naš sagovornik.Marić je izašao iz kafane kad je čuo za pretnje i pokušao da obuzda Mitrovića, s obzirom na to da ga je poznavao.- Stao je ispred njega i molio ga da ne puca. Govorio mu je: „Nemoj, brate moj, šta ti to treba. Ostavi se toga. Hajde da nastavimo s veseljem.“ Međutim, Mitrović je naočigled svih uperio pušku u njega i pucao. Teško ranjeni mladić preminuo je na putu za bolnicu - navodi izvor Kurira.Rodbina, prijatelji i komšije okupili su se u porodičnoj kući Marića kako bi majci Sanji i ocu Veljku izjavili saučešće.- Otišao je moj sin jedinac. Ne mogu da vam opišem kako se osećam. Niko nam ništa ne govori - bilo je sve što je uspeo da izgovori potreseni otac.Dragan Marić bio je student četvrte godine grafičkog inženjerstva i dizajna u Novom Sadu, a kolege i komšije o njemu imaju samo reči hvale.Studirao dizajn- Velika tragedija! Dragan je bio izuzetan mladić, dobar student, drug... Nikad se ni sa kim nije svađao, a kamoli tukao. Te noći je mislio da će uspeti da smiri Boru kako nekoga ne bi ubio, a on ubi njega ni krivog ni dužnog. Bio mi je najbolji drug, ne znam kako ću ovo preživeti jer sam gledala kako ispaljuje metak u njega - rekla je Marićeva drugarica s fakulteta.

Počast sa tribinaNAVIJAO ZA ZVEZDUOd Marića su se na Fejsbuk stranici Balkanski navijači oprostili njegovi prijatelji, navijači Crvene zvezde.- Napustio nas je naš drugar Dragan Marić iz Bajmoka. Ubijen je u pucnjavi ni kriv ni dužan. Živeo je za Zvezdu i bio je pravi tip čoveka za našu tribinu... Počivaj u miru, prijatelju s tribine - navedeno je na stranici Balkanski navijači.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track