PEŽO RAZNEO KAFANU: Sto mladiću spasao život
Foto: Nebojša Mandić

Kao na filmu

PEŽO RAZNEO KAFANU: Sto mladiću spasao život

Crna Hronika -
I. K. (31), koji je povređen kad je automobil uleteo u „Kafanicu Mirijevo“, preživeo zahvaljujući tome što je pao ispod stola

BEOGRAD - I. K. (31), koji je teško povređen u užasnoj nesreći u Mirijevu preksinoć, kada je Filip M. (26) „pežoom 206“ uleteo u „Kafanicu Mirijevo“, zadržan je u Urgentnom centru, dok su ostali povređeni, uključujući i vozača, pušteni kući, saznaje Kurir.Nesreća se dogodila u subotu oko 19.45 sati, kada je Filip M. usled neprilagođene brzine, krećući se Ulicom Semjuela Beketa, skrenuo u levu stranu i uleteo u restoran. Očevici su ispričali da je u tom trenutku u kafani bilo desetak gostiju, a za stolom u koji je automobil udario sedela su trojica muškaraca.

- Sve se desilo za nekoliko sekundi. Čuo se prasak i jak udarac. Kola su udarila u sto za kojim su sedela trojica mladića, među kojima i I. K. Nakon udarca njegovi drugovi su izašli napolje i shvatili da ga nema. Kad su se vratili unutra, videli su ga kako leži krvav ispod stola, a preko njega automobil. Taj sto mu je spasao glavu - priča očevidac, koga smo i juče zatekli u blizini kafane.

On dodaje da nije video vozača „pežoa“, ali da je čuo da nije mnogo povređen.- I on je imao ludu sreću! Najpre je izbegao nekoliko velikih stabala, zatim mu je živa ograda verovatno umanjila brzinu, a i sto u koji je udario je jake konstrukcije, i to ga je zaustavilo - kaže naš sagovornik.U nesvakidašnjoj nezgodi „Kafanici Mirijevo“ pričinjena je ogromna materijalna šteta jer je automobil prilikom uletanja uništio sve što se našlo u prečniku od tri metra.

Haos... „Pežo“ u punoj brzini uleteo u kafanu u kojoj je bilo 10 gostiju
Haos... „Pežo“ u punoj brzini uleteo u kafanu u kojoj je bilo 10 gostiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track