TRAGEDIJA U PROKUPLJU: Žena policajca izvršila samoubistvo
Foto: Dragan Kadić/Ilustracija

Pucala sebi u glavu

TRAGEDIJA U PROKUPLJU: Žena policajca izvršila samoubistvo

Crna Hronika -
PROKUPLJE - S.S. (41) iz Prokuplja izvršila je oko podneva samoubistvo hicem iz pištolja, pokazuju prvi rezultati istrage.

Nesreća se desila u porodičnoj kući u Prokuplju. Uviđaj je izvršen od strane tužilaštva, koje je, kako bi se nesporno utvrdio uzrok smrti, naložilo obdukciju.

Prema nezvaničnim informacijama, predhodnih dana ništa nije ukazivalo da će se desiti nemila scena i da će nesrećna žena kojoj je suprug policajac dići ruku na sebe.

Iako je Hitna služba prokupačkog Doma zdravlja odmah po pozivu izašla na lice mesta, mogli su samo da konstatuju smrt, što je potvrdio i lekar mrtvozornik.

Saznajemo da je žena pucala sebi u glavu iz pištolja: prizor je bio stravičan jer se radilo o prostrelnoj rani. Dalje istraga bi trebalo da otkrije motiv samoubistva, a za sada ne postoje saznanja da je imala bilo kakav ozbiljniji problem - bar što se tiče finansija jer su i ona i suprug policajac bili zaposleni.

Prema nezvaničnim informacijama, ovo je drugo samoubistvo u porodici, jer je pre nekoliko godina brat supruga tragično nastradale S. S. takođe izvršio samoubistvo.

On je takođe bio policajac, a ubio se iz službenog pištolja, na radnom mestu u policijskoj stanici.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track