POMRAČENJE UMA: Preklao ga skalpelom bez ikakvog povoda!
Foto: Društvene Mreže

Mladića umalo ubio kolega na poslu

POMRAČENJE UMA: Preklao ga skalpelom bez ikakvog povoda!

Crna Hronika -
Aleksandar B. (32) uhapšen je u subotu zbog sumnje da je u jednoj privatnoj firmi u Leštanima pokušao da ubije Miloša Macuru

BEOGRAD - Miloša Macuru (26) iz Beograda bez ikakvog povoda napao je i gotovo preklao kolega Aleksandar B. (32) iz firme „Kit komerc“ iz Leštana. Samo pukom srećom i brzom reakcijom kolega, Miloš je preživeo brutalan napad koji se dogodio u subotu, a Aleksandar B. je istog dana uhapšen.Radi kao vozač- Miloš na vratu ima posekotinu dugu 12 centimetara i duboku centimetar. Za svega tri milimetra promašena je arterija. Da kolege nisu skočile i odvojile pomahnitalog muškarca, ne smemo ni da zamislimo šta bi bilo. Mnogo je iskrvario, čak je, kada je stigao u Urgentni centar, gubio svest, ali je sreća da se oporavlja i zasad je dobro. Strašno je, ali čovek je pokušao da ga prekolje - priča za Kurir rođak Miloša Macure, koji se oporavlja od povreda kod kuće, ali nije želeo da govori o svemu što mu se dogodilo.Prema njegovim rečima, Miloš je u firmi u kojoj se dogodio napad zaposlen kao vozač.- Tog dana vratio se s puta. Sve je bilo uobičajeno. Pošto su završili posao, ispred magacina je stajao s kolegama i pio kafu. Primetio je mladića kog nije poznavao, ali ga jeste video jednom ili dva puta. Motao se oko njih i postavljao pitanja o tome ko su, ali su oni mislili da samo želi da upozna ljude pošto je nov u firmi - priča rođak povređenog.Kako kaže, u jednom trenutku Miloša je pitao da li je on magacioner, a kada mu je odgovorio da nije već da je vozač, on ga je iznenada napao.Napao ga s leđa- Miloš je čučnuo i ostavio šoljicu kada je osetio da ga neko hvata za čelo i povlači mu glavu unazad. Kraičkom oka video je sečivo skalpela, ali nije bio svestan šta se dešava. Sreća je da se brzo pribrao i počeo da se brani, tako da napadač nije uspeo ponovo da ga poseče po vratu. Dok se branio, zadobio je i jedan ubod u ruku - prepričava dramu za Kurir rođak, kom je Miloš do detalja opisao šta se dogodilo.Prisebne su bile i njegove kolege, koje su odmah skočile da ga odbrane od napadača, nakon čega su ga brzo prebacili u Urgentni centar. (J. S.)

StrašnoKRV LILA NA SVE STRANEKada je Aleksandar B. posekao Miloša Macuru po vratu, kako su posvedočile njegove kolege, krv je lila na sve strane.- Sve se dogodilo u nekoliko sekundi. Krv je odmah počela da šiklja, bilo je jezivo. Neko od kolega je spustio Milošu glavu kako bi koliko-toliko zaustavio krvarenje jer je trebalo stići do bolnice - kaže sagovornik Kurira. On navodi da kolege sumnjaju da Aleksandar B. ima psihičke probleme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja