INCIDENT U GRAČANICI: Zapaljeno vozilo pravnog zastupnika te opštine
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Četvrti napad

INCIDENT U GRAČANICI: Zapaljeno vozilo pravnog zastupnika te opštine

Crna Hronika -
GRAČANICA - U Gračanici je zapaljen automobil pravnog zastupnika te opšštine, Negovana ŠAranovića, a policija je izvršila uviđaj i započela istragu.

Rukovodioci opštine u Gračanici dobijali su preteće poruke i proteklih nekoliko meseci, ali policija još nije otkrila ko ih šalje, preneo je sinoć RTS.

Predsednik opštine Gračanica Vladeta Kostić izjavio je da je to treći ili četvrti put da se pale automobili ili imovina.

Kostić kaže da se nada da će počinioci tih dela najzad biti otkriveni i izvedeni pred lice pravde.

"Mislimo da policija nije apsolutno ništa preduzela u prethodna dva slučaja paljenja imovine naših funkcionera i da je ovo rezultat nerada policije", rekao je Kostić.

Na pitanje ko bi mogli biti počinioci, Kostić kaže da su počele da stižu preteće poruke sa nepoznatih brojeva kada je opština počela da rešava probleme uzurpiranih stanova.

On navodi da je to prijavljeno policiji i dodaje da je ovo rezultat toga da policija ili nije reagovala ili nije ozbiljno shvatila te pretnje.

Kostić apeluje na policijsku stanicu u Gračanici, kosovskog ministra policije, KPS i sve koji su dužni da brinu o bezbednosti da krenu da rade svoj posao ne bi li sprečili ovakve incidente.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track