SUD MU ODBIO ŽALBU: Kristijan Golubović mora u zatvor
Foto: Marina Lopičić

SUD MU ODBIO ŽALBU: Kristijan Golubović mora u zatvor

Crna Hronika -
BEOGRAD - Viši sud u Beogradu rešenjem od 17.2. odbio je kao neosnovanu žalbu osuđenog Aleksandra Kristijana Golubovića i odlučio da se osuđnik mora da se javi u zatvor na izdržavanje robije.

Prema zakonu Golubovuć će morati da se javi u zatvor u roku od pet dana od prijema ovog pravosnažnog rešenja.

"Viši sud u Beogradu rešnjem 17. februara odbio je kao neosnovanu žalbu osuđenog Aleksandra Kristijana Golubovića izjavljenu protiv rešenja Prvog osnovnog suda u Beogradu kojom je odbijena njegova molba za odlaganje izvršenja kazne zatvora", rekla je danas portparol suda Tatjana Koljenšić.

Kristijan Golubović moraće da se javi na izdržavanje zatvorske kazne prvog narednog radnog dana po prijemu rešenja Višeg suda, koji je danas pravosnažno odbio njegovu molbu za odlaganje služenja kazne.

Pravosnažno rešenje Višeg suda će mu biti uručeno preko Prvog osnovnog suda u Beogradu koji je doneo prvostepenu odluku o odbijanju molbe. Portparol Prvog osnovnog suda u Beogradu Ivana Ramić rekla je da pravosnažno rešenje još nije stiglo tom sudu.

Tom odlukom je povrđeno prvostepeno rešenje Prvog osnovnog suda u Beogradu od 2. februara odbio molbu Golubovića da mu se po četvrti put odloži izvršenja zatvorske kazne od osam godina, a ranije tog dana je pušten iz pritvora u kojem je bio 15 dana zbog pretnji učesnici rijalitija "Farma 6" Tamari Djurić.

Podsetimo, Kristijanu je prvi put robija odložena zbog suprugine trudnoće i rođenja deteta, a drugi i treći put kako bi do kraja odradio ugovor o boravku na Farmi.

On je u novembru 2014. osuđen na osam godina zatvora zbog dilovanja heroina u Crkvi Svetog Marka, a u zatvoru bi trebalo da provede još nešto manje od četiri godine.

(EPK/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track