(FOTO) JEZIVA NESREĆA NA KOVINSKOM MOSTU: Poginuo u čeonom sudaru sa kombijem
Foto: Kurir

Duga osoba povređena

(FOTO) JEZIVA NESREĆA NA KOVINSKOM MOSTU: Poginuo u čeonom sudaru sa kombijem

Crna Hronika -
KOVIN - Muškarac koji je vozio automobil "opel omega", smederevskih registarskih oznaka, poginuo je oko 16.10 sati kada se na Kovinskom mostu sudario sa kombijem.
1 / 3 Foto: Kurir

U stravičnoj nesreći, teško je povređen suvozač u "opelu", koji je, prema rečima očevidaca, iz potpuno uništenog automobila izvučen zahvaljujući požrtvovanom policajcu Dragoslavu L. iz policijske stanice u Rakovici i vatrogascima.

- Policajac je protrčao pored mene i požurio ka mestu nesreće. Kada sam prišao video sam ga kako suvozača koji je davao znake života ohrabruje i pokušava da priča sa njim držeći ga za ruku i glavu. Istovremeno je pozvao policiju i nožem isekao pojas da oslobodi povređenog. Ubrzo su došli vatrogasci koji su isekli automobil posle čega je muškarac izvučen i vozilom Hitne pomoći prebačen u bolnicu - rekao je za Kurir jedan svedok.

Naš sagovornik je dodao da je saznao da hrabri policajac nije bio na dužnosti, već da se u trenutku nesreće vraćao kući iz Pančeva.

- Bio je toliko požrtvovan, dao je sve od sebe da izvuku čoveka i da ga spasu, svaka mu čast - kaže očevidac i dodaje da vozač kombija nije povređen, ali da je bio veoma potresen i uplakan.

(A.S.B)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track