Misterija zločina kod Gornjeg Milanovca! Nestala žena čijeg je muža ubio komšija na pravdi boga!
Foto: Nebojša Mandić

Istraga

Misterija zločina kod Gornjeg Milanovca! Nestala žena čijeg je muža ubio komšija na pravdi boga!

Crna Hronika -
Otišla Viktorija (38), supruga Nenada Đurovića (52), kog je, kako se sumnja, sekirom usmrtio Miloš Babić (47), saslušana u policiji, a u kuću Đurovića nije se vratila

GORNJI MILANOVAC - Bili su najbolji prijatelji, nisu se razdvajali! Celog tog dana zajedno su jeli i pili, a eto šta se desilo! Ubio ga je na pravdi boga! I sve to zbog žene! Samo nju krivim za Nešinu smrt.Ovo je juče kroz suze za Kurir rekao prijatelj Nenada Đurovića (52), koga je u petak uveče sekirom ubio komšija i drug Miloš Babić (47) u selu Družetići kod Gornjeg Milanovca.Svedok ubistvaPodsetimo, dvojica prijatelja bila su pod dejstvom alkohola, nakon čega su se iznenada posvađali. Izašli su u dvorište i nastavili raspravu, da bi Babić potom dograbio sekiru i nekoliko puta udario Đurovića po glavi. Pretpostavlja se da je do obračuna došlo zbog toga što je ubijeni sumnjao da ga supruga Viktorija (38) vara s najboljim drugom Babićem.- Viktorija je bila svedok zločina. Otkad joj je muž ubijen, niko od nas je nije video. Čuli smo da je saslušana u policiji, pa puštena, ali se u kuću Đurovića nije vraćala. Po selu se priča da je otišla kod jednog prijatelja, ali ju je i on isterao napolje - priča prijatelj ubijenog Đurovića.Sahranjen nastradaliOn dodaje da su Đuroviću svi govorili da ostavi ženu, ali ih nije poslušao.- Svi smo u šoku, ne možemo da prihvatimo da Neše više nema. Svi smo mu govorili da se ostavi te žene, da mu ona ništa dobro doneti neće. Celo selo pričalo je da ga Viktorija vara s Milošem, ali i s drugim muškarcima, međutim on je uporno ponavljao da je to njegova stvar - priseća se prijatelj.Nenad Đurović sahranjen je juče na seoskom groblju.

Bez reči hvaleDETE U DOMU, BRAT SVEŠTENIKMeštani sela Družetići nemaju reči hvale za uhapšenog Miloša Babića.- Voleo je da popije, a jednom je u naletu besa zaklao komšiji stoku. Miloševa supruga je inače obolela i imaju jedno dete. Pre nekoliko godina dete je poslato u dom, jer ni on ni supruga nisu mogli da se staraju o njemu - kažu komšije i dodaju da Babić ima još tri brata, od kojih je jedan sveštenik u Čikagu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track