UŽAS NA VIDIKOVCU: Ubio se čovek koji je majku i mrtvu babu zaključao u stanu!
Foto: Zorana Jevtić

Skočio sa 11. sprata zgrade na Vidikovcu

UŽAS NA VIDIKOVCU: Ubio se čovek koji je majku i mrtvu babu zaključao u stanu!

Crna Hronika -
Zvezdan Stojković (35) iz Beograda izvršio samoubistvo s prozora svog stana dan posle povratka s psihijatrijskog lečenja

BEOGRAD - Zvezdan Stojković (35) skočio je juče sa terase svog stana na 11. spratu zgrade u Ulici Vidikovački venac u Beogradu, preko puta Osnovne škole „Branko Ćopić“.

Tragedija se dogodila oko 12 sati, kad je nesrećni muškarac pao na beton i ostao na mestu mrtav.Stojković je u tom stanu živeo s majkom Granom, koja je 12. decembra prošle godine pronađena sa svojom mrtvom majkom. Kad je policija obila stan, u njemu je zatekla telo Zvezdanove bake u fazi raspadanja, a pored njega je bila njegova majka. Ispostavilo se da je Zvezdan zaključao majku i babu u stanu i otišao.Kako nezvanično saznajemo, nakon ove tragedije Grana je odvedena u psihijatrijsku ustanovu, a Zvezdan je kasnije pronađen u Aleksincu.- Kad je Zvezdan pronađen, odveden je u psihijatrijsku ustanovu, gde je bila i njegova majka. Stan je bio pečatiran do juče, kad su oni izašli iz bolnice - priča jedan od komšija, koji nije želeo da mu objavljujemo ime, i navodi da je čuo jak udarac oko podneva.On dodaje da Zvezdanova majka u trenutku nesreće nije bila u stanu.- Komšije su prijavile nesreću. Stigla je Hitna pomoć, ali niko od nas nije znao gde je Grana. Ona se pojavila nešto kasnije. Ispred ulaza čekala je Hitna pomoć. Niko nije smeo ništa da joj kaže dok joj lekari nisu dali nešto za smirenje - objašnjava sagovornik Kurira.

Uviđaj... Policija na mestu pada nesrećnog Stojkovića
Uviđaj... Policija na mestu pada nesrećnog Stojkovića

S druge strane zgrade mogla se videti jeziva scena. Zvezdan je ležao na betonu, a na metar od njega nalazilo se plavo ćebe.Jedna od prolaznica i stanarka zgrade sa koje je Zvezdan skočio kaže da je prava sreća da još neko nije stradao jer je u neposrednoj blizini škola.- Tuda se stalno šetaju deca, dobro je da u tom trenutku nije bilo nikoga - kaže uznemirena žena.(J. R.)

Socijalna pomoćŽIVELI BEZ STRUJEO. R., koji živi na 11. spratu, kaže da je poznavao Zvezdana, njegovu babu i majku.- Bili su lošeg psihičkog zdravlja. Nisu se mnogo družili s komšijama, ali znam da su živeli teško od socijalne pomoći. Koliko znam, i struja im je bila isključena - kaže komšija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja