EPILOG ŠUMADIJSKE SAPUNICE: Vatrena Slađa mora ljubavniku za zapaljeni mercedes da plati štetu
Foto: Beta

Rok do juna

EPILOG ŠUMADIJSKE SAPUNICE: Vatrena Slađa mora ljubavniku za zapaljeni mercedes da plati štetu

Crna Hronika -
ARANĐELOVAC - Slađana Lazarević (40) koja je sredinom avgusta prole godine svom bivšem ljubavniku zapalila mercedes u kome je bio sa još dve devojke moraće da mu plati štetu na vozilu, kao i da određenu sumu uplati u humanitarne svrhe!

Ovo je epilog slučaja o kome je brujala cela Šumadija.

- Ona je osumnjičena za izazivanje opšte opasnosti i saslušana je. Sve je priznala, a sud joj je dao rok do juna da novac plati u humanitarne svrhe. Takođe treba i da oštećenom nadoknadi štetu. Kako do sada protiv nje nisu podnošene krivične prijave, ako do juna ispuni te obaveze, optužnica protiv nje neće biti podignuta. Ako ne uplati novac, protiv nje biće podignuta optužnica za izazivanje opšte opasnosti - objasnila je Slavica Despotović, portparol tužilaštva u Aranđelovcu.

Zoran Marković iz Jelenca, kome je Vatrena Slađa zapalila “mercedes”, rekao je da nema pojma da je ona davala iskaz u sudu.

- Izjavu sam dao još u decembru, ali ne znam ni da je ona saslušana. Niko me nije obavestio da je saslušana, ni da je prihvatila taj sporazum i da treba da mi isplati pare zbog zapaljenog “mercedesa”. Automobil mi je potpuno uništila, šteta je oko 1.500 evra - naveo je Marković koji se od incidenta nije video sa Slađanom.

Vatrena Slađa je, samo dva dana posle incidenta pobegla u Švedsku s novim dečkom, koji godinama živi na severu Evrope.

(Blic/N. Radišić , A. Ž. Adžić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track