(KURIR TV) POTRAGA ZA PEVAČICOM Jelena Krsmanović nestala dok je trčala kod naselja Crvenka
Foto: Facebook

Otišla da trči i nije se vratila: Kurir na licu mesta

(KURIR TV) POTRAGA ZA PEVAČICOM Jelena Krsmanović nestala dok je trčala kod naselja Crvenka

Crna Hronika -
Policija je večeras intezivirala potragu za pevačicom Jelenom Krsmanović, koja je nestala nakon što je otišla da trči, a kako Kurir saznaje, uz pomoć pasa koji su omirisali njenu odeću, pretraženo je obližnje groblje nakon čega će potraga nastaviti po napuštenim kućama.

Nakon što budu pretražene i kuće, policija bi trebalo da pretraži i lokalnu močvaru, saznaje Kurir na licu mesta.

Jelena Krsmanović, udata Marjanović, nestala je danas u 15 časova u Borči kod divljeg naselja Crvenka. Ona je poznata kao pevačica Granda, Jelena Jeca Krsmanović.

Jelena je bila sa mužem i ćerkicom kada je otišla da trči, i nije se vratila. Posle pisanja Kurira policija je počela potragu i locirala mobilni telefon Jelene Krsmanović, ali u cilju istrage nema bližih informacija.

Njena majka je takođe došla na mesto nestanka i neprestano je plakala. Ona je sve vreme dozivala ćerku. Inače, Jelenina majka je tek pre nekoliko dana izašla iz bolnice.

Tridesetdvogodišnja Jelena je bila sa mužem i ćerkicom, kada je otišla da trči, i nije se vratila. Cela porodica i prijatelji su posle sat vremena, oko 16 časova, krenuli u potragu za njom. U toku je intenzivna potraga jakih snaga policije koje pretražuju teren na kom je nestala Jelena Krsmanović. Na licu mesta je nekoliko desetina policajaca i najmanje pet patrola Interventne policije. Oko ponoći policija je dovela pse tragače i sa njima pretražuje teren.

Jelenin suprug Zoran Marjanović za Kurir kaže da oni redovno dolaze na ovo mesto da ona trči.

Sa ćerkicom Janom sam se igrao na poljani dok je supruga trčala. Danas smo krenuli prema njoj i nije je bilo nigde. Jelena se svojoj majci javila na pola staze i rekla da će da istrči i dolazi da joj donese hranu. Bila je raspolozena, sve ok, niti je alkoholicar, niti je suicidan lik, jedno normalno bice porodicna žena", kaže za Kurir Marjanović, i nastavlja:

- "Mi smo jako vezani. Ona je Grandov pevač od 2002. i izbacila je četiri singla. Otkako ste objavili stalno zovu iz Granda. Sve je prijavljeno policiji, a njen telefon i dalje zvoni. Oni iz nekog razloga nisu mogli odmah da upale te lokatore, postoji protokol ili neko odozgo mora da im javi da bi krenuli u potragu, a pri tom nama je svaki sat bitan, jer ako je otimica, ili joj je glava u torbi telefon može da se nadje. Moze da bude svašta, Borča je divlje naselje, ima svega i svačega, ona je na Fejsu imala dosta obožavaoca i pretnji, tipa "prelepa si, slatka si, ukrašću te". Možda je to benigno, možda na to ne treba da se obraća paznja, ali ne treba prepustiti slučaju.

Suprug Zoran Marjanović, Foto: Kurir
Suprug Zoran Marjanović, Foto: Kurir

Mi nismo imali nikakva dugovanja niti nerazjašnjene račune niti se krećemo u takvom društvu, porodični smo ljudi, bavimo se muzičkom produkcijom, ona je pevačica. Jedan običan dan se pretvorio u pakao. Porodica i prijatelji su se odmah uključili u potragu, i zahvaljujuci vama i policija.

Pretrazili smo reku ne postoji mogućnost da upadne, nekoliko puta smo prosli sve jedino ako nije upala u neku rupu", kaže Zoran Marjanović.

Jelenin svekar kaže da se nada da je njegova snaja živa.

"Molim boga da je moja snajka živa. Moja unuka ne može bez majke. Moj sin je video neki crni polo, možda je neko oteo, samo da nije ono najgore. Ona nije slabašna, jaka je, možda su joj nešto stavili na usta, ne smem ni da pomislim samo da je ziva", kaže svekar za Kurir.

Komšija, koji je želeo da ostane anoniman, rekao nam je da je reč o mestu na kom se okupljaju lokalni narkomani.

- Strahujem da su je oni oteli. Svaki dan se okupljaju ovde i mislim da su na sve spremni - kaže sagovornik.

Nestanak je prijavljen i policiji, a prema nezvaničnim informacijama, njen telefon je ostao ukjučen, a porodica je uplašena i očajna.

Inspektor policije je svojim ljudima rekao da "kada dodje ekipa mora da se napravi plan, i da se pregleda sve i locira sve".

Mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave porodici, ili najbližoj stanici policije.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Podsetimo pevačica Jelena Marjanović nestala je juče oko 15 časova kod divljeg naselja Crvenka.Tridesetdvogodišnja Jelena je bila sa mužem i ćerkicom, kada je otišla da trči, i nije se vratila. Cela porodica i prijatelji su posle sat vremena, oko 16 časova, krenuli u potragu za njom. Policija je reagovala tek posle pisanja Kurira, i počela potragu sinoć, mada su pretohdno porodici rekli da zakonski mogu da reaguju tek posle 24 sata.

Sve o nestanku Jelene Krsmanović mozete pogledati OVDE:

KURIR NA LICU MESTA POTRAGA ZA JELENOM: Policija pronašla njen mobilni telefon na nasipu

(KURIR TV) KURIR NA MESTU UVIĐAJA: Pogledajte kako je policija noćas tragala za Jelenom

(KURIR TV) DRAMA, POTRAGA ZA JELENOM: Policija blokirala nasip, ne da nikome da priđe!

(KURIR TV) POTRAGA ZA JELENOM: Evo šta je izjavila njena najbolja prijateljica

STEFANOVIĆ Pronađeno telo pevačice iz Borče

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track