Najnovije vesti

SAOPŠTENJE MUP-A O NESTANKU JELENE KRSMANOVIĆ: Policija intenzivno istražuje teren u Borči
Foto: KURIR

Pokrenuta pretraga

SAOPŠTENJE MUP-A O NESTANKU JELENE KRSMANOVIĆ: Policija intenzivno istražuje teren u Borči

Crna Hronika
00:00h
Posle pisanja Kurira više desetina policijskih službenika iz Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za Grad Beograd i Uprave kriminalističke policije u sedištu MUP-a intenzivno pretražuje teren u Borči, gde je poslednji put viđena Jelena Marjanović

Posle pisanja Kurira policija je počela potragu i locirala mobilni telefon Jelene Krsmanović, ali u cilju istrage nema bližih informacija. Ministarstvo unutrašnjih poslova je, povodom nestanka Jelene Marjanović, večeras izdalo saopštenje u kome se navodi da više desetina policijskih službenika istražuje teren u Borči. Na lice mesta stigli su pripadici Interventne brigade policije. Jedan od inspektora dao je naređenje da se, po dolasku ekipe, napravi plan, pregleda svaki pedalj i da se locira sve što bi moglo da pomogne istrazi.

"Policiji je nešto pre 20 časova prijavljen nestanak Jelene Marjanović (1983), pošto se danas oko 15 časova nije vratila sa trčanja na nasipu u Borči. Nestanak je prijavio njen suprug, koji je sa njom i ćerkom bio na nasipu, pre nego što je Jelena otišla na trčanje, kada joj se gubi svaki trag

Više desetina policijskih službenika iz Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za Grad Beograd i Uprave kriminalističke policije u sedištu MUP-a intenzivno pretražuje teren u Borči, gde je poslednji put viđena Jelena Marjanović.Jelena je visoka oko 170 centimetara, srednje telesne konstitucije, crne duge kose i tamnijih očiju.

U trenutku nestanka na sebi je imala donji deo trenerke crne boje, gornji deo plavo-bele boje i ljubičaste patike.Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva sve građane koji imaju neku informaciju ili vide devojku sa slike da se jave najbližoj policijskoj stanici ili neka pozovu broj 192, saopštio je MUP.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Jelena Marjanović nestala je danas oko 15 časova  kod divljeg naselja Crvenka.

Tridesetdvogodišnja Jelena je bila sa mužem i ćerkicom, kada je otišla da trči, i nije se vratila. Cela porodica i prijatelji su posle sat vremena, oko 16 časova, krenuli u potragu za njom.

Jelenin suprug Zoran Marjanović za Kurir je rekao da oni redovno dolaze na ovo mesto da ona trči.

"Džogira od rampe do nasipa i vrati se do rampe i tako nekoliko krugova. Parkirao sam auto na početku staze a danas smo bili sa ćerkicom Janom.

Sa ćerkicom Janom sam se igrao na poljani dok je supruga trčala. Danas smo krenuli prema njoj i nije je bilo nigde. Jelena se svojoj majci javila na pola staze i rekla da će da istrči i dolazi da joj donese hranu. Bila je raspolozena, sve ok, niti je alkoholicar, niti je suicidan lik, jedno normalno bice porodicna žena", kaže za Kurir Marjanović.

(MUP)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...