KURIR NA LICU MESTA POTRAGA ZA JELENOM: Policija pronašla njen mobilni telefon na nasipu
Foto: Jelena Rafailović, Nestala, Otmica, Oteta, Bo

Nestala bez traga

KURIR NA LICU MESTA POTRAGA ZA JELENOM: Policija pronašla njen mobilni telefon na nasipu

Crna Hronika -
BEOGRAD - Kako reporter Kurira saznaje policija je rano jutros između tri i četiri sata izjutra pronašla Jelenin mobilni telefon na polovini staze gde je trčala i to nedaleko od glavnog puta.

Porodica nestale Jelene Krsmanović, apelovala je nadležnima da ako su u mogućnosti što pre zatvore granicu prema Kosovu i Metohiji, jer sumnjaju da su možda otmičari krenuli prema njoj.

Veći deo policijskih ekipa napustio je danas nešto posle 12 časova teren, ali se i dalje ne sme prići nasipu.

Više desetina policijskih službenika iz Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za Grad Beograd i Uprave kriminalističke policije u sedištu MUP-a i nastavio je rano jutros da intenzivno pretražuje teren u Borči, gde je poslednji put viđena Jelena Marjanović.

Jelena je visoka oko 170 centimetara, srednje telesne konstitucije, crne duge kose i tamnijih očiju.U trenutku nestanka na sebi je imala donji deo trenerke crne boje, gornji deo plavo-bele boje i ljubičaste patike.

Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva sve građane koji imaju neku informaciju da se jave najbližoj policijskoj stanici ili neka pozovu broj 192.

Podsetimo Jelena Marjanović nestala je danas oko 15 časova kod divljeg naselja Crvenka.Tridesetdvogodišnja Jelena je bila sa mužem i ćerkicom, kada je otišla da trči, i nije se vratila. Cela porodica i prijatelji su posle sat vremena, oko 16 časova, krenuli u potragu za njom.

Jelenin suprug Zoran Marjanović za Kurir je rekao da oni redovno dolaze na ovo mesto da ona trči.

Podsetimo pevačica Jelena Marjanović nestala je juče oko 15 časova kod divljeg naselja Crvenka.Tridesetdvogodišnja Jelena je bila sa mužem i ćerkicom, kada je otišla da trči, i nije se vratila. Cela porodica i prijatelji su posle sat vremena, oko 16 časova, krenuli u potragu za njom. Policija je reagovala tek posle pisanja Kurira, i počela potragu sinoć, mada su pretohdno porodici rekli da zakonski mogu da reaguju tek posle 24 sata.

(Lj.S./J.R./ Foto: J.R.)

Sve o nestanku Jelene Krsmanović mozete pogledati OVDE:

STEFANOVIĆ Pronađeno telo pevačice iz Borče

(KURIR TV) POTRAGA ZA JELENOM: Evo šta je izjavila njena najbolja prijateljica

(KURIR TV) POTRAGA ZA NESTALOM JELENOM Policija češljala groblje, močvaru i napuštene kuće

(KURIR TV) KURIR NA MESTU UVIĐAJA: Pogledajte kako je policija noćas tragala za Jelenom

(KURIR TV) DRAMA, POTRAGA ZA JELENOM: Policija blokirala nasip, ne da nikome da priđe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja