Šarić naručio ubistvo dečka Goce Božinovske?

Tubić u kritičnom stanju

Šarić naručio ubistvo dečka Goce Božinovske?

Crna Hronika -
Za sada je krug osumnjičenih veoma širok, jer se motivi mogu naći na mnogo strana

BEOGRAD - Lekari novosadske bolnice i dalje se bore za život Nebojše Tubića, bivšeg dečka Goce Božinovske, a policija je počela obimnu istragu o motivima i mogućim počiniocima ubistva. Tubić je sinoć teško ranjen u Novom Sadu, dok je sedeo u kafiću.

Za sada je krug osumnjičenih veoma širok, jer se motivi mogu naći na mnogo strana. Kreću se od umešanosti u poslove odbeglog pljevaljskog narko-bosa Darka Šarića do najbanalnije ljubavničke osvete. - Izvesno je da je, a to je potvrđeno i na do sada održanim suđenjima, Tubić prisustvovao Šarićevim razgovorima o kupovini poljoprivrednih imanja sa Miletom Jerkovićem i Jocom Amsterdamom. Ukoliko je ovo pokušaj da on bude uklonjen kao čovek koji je mnogo znao, to bi moglo da bude uvod u niz drugih, ne manje krvavih obračuna - pišu Večernje novosti, pozivajući se na izvor blizak istrazi.

Policija je navela da je na Tubića pucao muškarac star oko 25 godine, obučen u crnu trenerku i sa crnim pecaroškim šeširom na glavi. Dodaje se da je prava sreća da još niko nije stradao u pucnjavi. Za stolom su, naime, bili vlasnik kafić-picerije Aleksandar Gajić, sin Vojislava Gajića, vlasnika najveće novosadske građevinske kompanije "Aleksandar gradnja", Bojan Matijević, sin vlasnika mesne industrije "Matijević" i Darko Ćorović, vlasnik "Obuće Metro"....

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja