NADA TOPČAGIĆ OTKRILA U POLICIJI: Šokiraće vas ko je Jelenin ubica!
Foto: Marina Lopičić

Šta je ispričala pevačica na informativnom razgovoru

NADA TOPČAGIĆ OTKRILA U POLICIJI: Šokiraće vas ko je Jelenin ubica!

Crna Hronika -

Bliska prijateljica Jelene Krsmanović Marjanović kaže da je policijske inspektore najviše interesovalo kakvi su bili odnosi u porodici ubijene pevačice, kao i da li joj je neko nekada pretio

Pevačica Nada Topčagić, bliska prijateljica ubijene Jelene Krsmanović Marjanović, takođe je saslušana u policijskoj stanici i kaže da je inspektore interesovalo kakvi su bili odnosi u porodici pokojne pevačice.- Pitali su me da li sumnjam na nekog. Ispričala sam i šta mi je Jelena poslednje rekla kad smo se videle, kao i da li se plašila pred smrt. Rekla sam da sumnjam da je neka sekta u pitanju i da su je lupili čekićem i onesvestili.

Sigurno je sekta, jer samo sektaši mogu tako zverski nekog da ubiju. Posle ovog što se desilo Jeleni, tražiću dozvolu za oružje. Bez pištolja i suzavca iz kuće neću više ni da mrdnem - kaže pevačica, dodajući da ju je najviše potresla sudbina male Jane, koja je ostala bez majke.Dok je tužna povorka rodbine i prijatelja napuštala groblje na kom će počivati Jelena, vidno uplakana Nada Topčagić izrazila je sumnju da je ubica možda ipak prisustvovao poslednjem ispraćaju zvezde „Granda“.- Ko zna... Možda je ubica tu, među nama, a mi to ne znamo. Videćete kako ćemo se svi iznenaditi kada saznamo da je neki komšija u pitanju. To sigurno nije jedan čovek. Sigurno je ubici rekla: „Nemoj da me ubiješ, imam ćerku“. Zoran mi je rekao kako sebi ne može da oprosti što ju je pustio da sama trči. Nedavno sam joj rekla: „Jeco, kako si lepa, neko će da mi te otme“, na šta mi je ona rekla: „Pa već mi pišu na Fejsbuku da će da me ukradu“ - izjavila je Topčagićeva.

KURIR POKLANJA VIKEND MAGAZIN: Šta je to ljubav po mišljenju glumaca Anđelke i Andrije

Sa čitaocima Vikend magazina, popularni glumci dele utiske na temu uspeha serije koja im je donela veliku popularnost

Svakog petka dnevne novine Kurir vam poklanjaju Vikend magazin.

U ovom broju pročitajte intervju sa glavnim akterima popularne serije Andrija i Anđelka.

Donosimo vam savete kako da se podmladite pomoću trikova i šta da nosite ovih dana.

Čitajte Vikend magazin petkom u Kuriru, jer tako počinje savršen vikend!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track