AKO VIDITE OVOG ČOVEKA ODMAH ZOVITE POLICIJU: MUP intenzivno traga za Nebojšom Rojkom iz Borče!
Foto: Printscreen FB

Nestao po dolasku policije

AKO VIDITE OVOG ČOVEKA ODMAH ZOVITE POLICIJU: MUP intenzivno traga za Nebojšom Rojkom iz Borče!

Crna Hronika -

Policija je odvela Igora Rojka na ispitivanje,a tada je njegov mlađi brat Nebojša pobegao. Policija intenzivno traga za Rojkom kako bi ga ispitala i prikupila dodatne informacije o ubitsvu Jelene Krsmanović. Mole se svi koji ga vide da nazovu policiju

Jake snage policije danas su ušle u dvorište porodice Rojko u naselju Crvenka, koje se nalazi samo nekoliko stotina metara od mesta ubistva pevačice Jelene Marjanović Krsmanović. Oni su na saslušanje odveli Igora, a tragaju za mlađim bratom Nebojšom Rojkom, zvanim Vihor.

- Oko podneva je u dvorište upalo mnogo policajaca. Odmah su pitali za Igora i rekli da mora da pođe sa njima. Nisu nikom ništa objašnjavali. Prevrnuli su sve što su mogli, kuću, tavan, šupu... Tražili su ne znam ni sam šta, a onda, zajedno sa još usnulim Igorom, otišli. Mlađi, Vihor, nestao je i ne znamo gde je, izjavio je za Večernje novosti Franc Rojko iz Crvenke, u čiju je kuću danas, sat i po pre nego što je Jelena Marjanović sahranjena na groblju Zbeg, došla policija i, nakon pretresa, iz nje odvela njegovog starijeg sina Igora Rojka na ispitivanje, kako bi bio saslušan u vezi sa ubistvom pevačice. On je u policijsku stanicu odveden u svojstvu građanina i zasada nije osumnjičen.

Franc Rojko:, Foto: Aleksandar Jovanović
Franc Rojko:, Foto: Aleksandar Jovanović

Policija, međutim, intenzivno traga za Igorovim mlađim bratom Nebojšom, poznatijim pod nadimkom Vihor, koji je u bekstvu. Kako se nezvanično saznaje, istražni organi u kući Rojkovih tražili su oružje kojim je počinjen zločin, ali i još neke tragove. Inače, braća Rojko odavno su poznati policiji, zbog raznih krivičnih dela, pre svega krađa i razbojništava, zbog čega su bili i u zatvoru.

Franc Rojko kaže da ga nije iznenadio dolazak policije.

- Oba moja sina imali su probleme sa zakonom i policija je zato i ranije dolazila u našu kuću. Mi slabo i komuniciramo. Njih dvojica su umeli sve da nas maltretiraju. Sada pričaju samo sa majkom, a od mene traže pare - kaže Franc. Nesrećni otac kaže da sinove nije vaspitavao da budu problematični, ali...- Celog života sam pošteno radio, i dan i noć. Bio sam vozač u GSP i sad sam u penziji, koja nije mala. Supruga još radi. Dakle, nas dvoje imamo više nego solidne prihode da možemo lepo da živimo. Ali, imamo dvojicu sinova, koji nigde ne rade. Zato su i otišli u kriminal, pa i u probleme sa drogom - priča otac.Ipak, Franc Rojko naglašava da ne veruje da je bilo koji od njegovih sinova ubio pevačicu ili bio saučesnik u monstruoznom događaju:

- Oni su moji sinovi i tačno je da su problematični. To zna i ceo komšiluk. Ipak, ne verujem da je ijedan od mojih sinova nekog mogao da ubije. Pa, kad bih znao da je tako, svojim rukama bih ga zadavio!Inače, policija i nadležni istražni organi i dalje intenzivno rade na rasvetljavanju ubistva pevačice Jelene Marjanović, čije je beživotno telo pronađeno za vikend na dolmi u Borči, nepunih 200 metara od kuće porodice Rojko. I danas su, na mestu gde je njeno telo nađeno, policijski inspektori i forenzičari pregledali iznova mesto ubistva i tragali za mogućim novim dokazima.

Jelena Marjanović sahranjena je danas na groblju Zbeg.

(KURIR TV) UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Igor R. pušten iz policije, traga se za njegovim bratom!

POSLEDNJI ISPRAĆAJ: Ubijena pevačica Jelena Marjanović sahranjena u belom kovčegu

(KURIR TV) SASLUŠANA I NADA TOPČAGIĆ: Policija na tragu ubice Jelene Marjanović?

EKSKLUZIVNO Zoran Marjanović: Još ne smem da pričam o Jeleninom ubistvu!

POSLEDNJA 24 SATA KLJUČNA ZA UBISTVO PEVAČICE Policija uspela da izoluje DNK, SMS poruke glavni trag

JELENINA SESTRA: Policija je na tragu ubici!

NOVI DETALJI ISTRAGE: DNK ispod noktiju pevačice neupotrebljiv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track