TAKO MLAD DIGAO RUKU NA SEBE: Ovo je poslednja fotografija Buda Baraća (23)
Foto: Facebook Printscreen

Mladić iz Pećinaca pronađen obešen na Fruškoj gori

TAKO MLAD DIGAO RUKU NA SEBE: Ovo je poslednja fotografija Buda Baraća (23)

Crna Hronika -

BEOGRAD - Imao je devojku, bio je na prvoj godini studija, život je bio pred njim...

Bude Barać iz Pećinaca nestao je bez traga 1. aprila, a juče je, posle nekoliko dana potrage i alarmiranja ljudi na svim društvenim mrežama, pronađeno njegovo telo, obešeno o jedno drvo na Fruškoj gori. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, posredi je samoubistvo, ali će istraga utvrditi činjenice.

Bude je bio student prve godine strukovnih studija softverskih informacionih tehnologija, a na dan nestanka, trebalo je da polaže ispit na koji, međutim, nikada nije stigao.

Poslednji ga je video njegov cimer, u stanu u Novom Sadu, na dan nestanka, prošlog petka u 10 ujutru. Dva časa kasnije javio se i devojci s kojom je trebalo da ide na svadbu. Ali od podneva prošlog petka gubi mu se svaki trag. Njegov mobilni bio je dostupan, ali se na njega niko danima nije javljao niti odgovarao na upućene poruke. Nedaleko od mesta na kom je pronađen, našli su i njegov automobil.

Na vest o smrti Buda, njegova sestra je za beogradske medije izjavila da je Bude često bio tužan jer je rano ostao bez oca i majke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track