JOŠ TRI TRAGEDIJE U SRBIJI: Devojka skočila pod voz, dvoje pucalo u glavu
Foto: Dragana Udovičić

Užasna subota

JOŠ TRI TRAGEDIJE U SRBIJI: Devojka skočila pod voz, dvoje pucalo u glavu

Crna Hronika -

Tamara S. (28) iz Nove Pazove stradala na šinama, samoubistva u Novom Sadu i Nišu

BEOGRAD - Za samo nekoliko sati juče su se u Srbiji dogodila tri samoubistva! Najpre se ujutro oko dva sata ubila devojka Tamara S. (28) u Novoj Pazovi, šest sati kasnije ubio se biznismen Muhalj Miler (69) iz Budisave kod Novog Sada, a potom oko podneva pronađeno je telo pedesetčetvorogodišnje Nišlijke, koja je pucala sebi u glavu.Šetala prugomTamara S. ubila se kada je juče ujutro skočila pod međunarodni teretni voz koji je saobraćao na liniji Subotica - Dimitrovgrad.

- Devojka je oko 2.40 hodala levim kolosekom iz pravca Nove Pazove ka Beogradu, nedaleko od putnog prelaza. Mašinovođa teretnog voza ju je video, ali je ona, kada joj se približio na sto metara, iznenada prešla na drugi kolosek. Voz ju je udario brzinom od oko 100 kilometara na sat - objasnio je izvor blizak istrazi. On navodi da devojci nije bilo spasa jer vozu pri toj brzini treba oko 700 metara da se zaustavi.Porodica nesrećne devojke juče je bila u šoku zbog tragedije.- Tamara je ranije imala psihičkih problema. Međutim, poslednjih godina radila je kao trgovac. Sve nas je iznenadila. U potpunom smo šoku - rekla je jedna od rođaka koje smo juče zatekli ispred porodične kuće nastradale devojke.Drugo samoubistvo dogodilo se oko osam sati, kada je Mihalj Miler, vlasnik benzinske pumpe „Volan“, ispalio hitac iz pištolja sebi u glavu.- Miler se ubio u dvorištu porodične kuće u Ulici cara Dušana, dok mu je supruga još spavala. Pucao je sebi u glavu. Pretpostavlja se da je opalio nekoliko hitaca, ali će se nakon završene sudske obdukcije znati tačan broj hitaca - kaže izvor Kurira.Biznismen teško bolestanSumnja se da se Mihalj ubio nakon saznanja da boluje od teške bolesti.- Firma mu radi preko 20 godina i nikakvih problema tu nije imao. Čuli smo da je bolestan i upravo prekjuče je njegovu suprugu u centru jedna komšinica pitala kako je sada, a ona joj je odgovorila: „Ma bolestan je“ - kaže jedan od komšija iz Ulice cara Dušana.Samoubistvo koje se dogodilo juče oko podneva u Nišu takođe je izvršeno pištoljem, koji je pronađen pored tela n žene stare 54 godine u njenom stanu u naselju Milka Protić.(J. R. - S. S.)

HronologijaCRNI MART I APRILBuda Barać (23) iz Pećinaca obesio se o drvo na Fruškoj goriMarija Belčić (13) iz Negotina skočila sa 30 metara visineSlobodanka M. (22) skočila sa krova zgrade u Novom SaduVladimir Miloœević (57) razneo se bombom u poslastičarnici u BeograduSaœa Nikolov (33), vodnik, pucao sebi u glavuMladić skočio sa zgrade na VidikovcuNiœlija M. T. (33) pucao pištoljem sebi u usta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track