Pokrali telefonske kablove Vojske Srbije

Kablovi

Pokrali telefonske kablove Vojske Srbije

Crna Hronika -
Osumnjičeni su iskopali rov dužine oko 300 metara, dubine metar do 1,5 metara iz kojeg su isekli i izvadili telekomunikacione kablove koji pripadaju Vojsci Srbije

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je četiri osobe zbog postojanja sumnje da su krađom telekomunikacionih bakarnih kablova u naselju Voždovac oštetili Vojsku Srbije za oko tri miliona dinara, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa i oštećenje javnih uređaja slobode su lišeni Voja M. (42) iz Barajeva, Slaviša M. (29), Naser M. (32) i Dalibor I. (18) iz Vranja.

Prema policijskom saopštenju, oni su uhapšeni u beogradskom naselju Voždovac iza skladišta preduzeća "Tehnogas" dok su u iskopanom rovu sekli bakarni kabl.

Osumnjičeni su, kako je navedeno, u dužem vremenskom periodu na toj lokaciji iskopali rov dužine oko 300 metara, dubine metar do 1,5 metara iz kojeg su isekli i izvadili telekomunikacione kablove koji pripadaju Vojsci Srbije.

Time su Vojsku Srbije oštetili za oko tri miliona dinara.

Isečene kablove osumnjičeni su spaljivali i iz njih vadili bakarne delove, koje su prodavali na otpadu sekundarnih sirovina, a na lice mesta je izašla i Vojska Srbije.

Osumnjičeni su od ranije poznati policiji zbog istih i sličnih dela.

U saopštenju MUP-a se dodaje da im je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i da će protiv njih biti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track