PORODICU ODALI MOBILNI TELEFONI: Lagali gde su bili za vreme ubistva!
Foto: Kurir, Facebook

Novi detalji istrage: Policija sve bliža hapšenju ubice pevačice

PORODICU ODALI MOBILNI TELEFONI: Lagali gde su bili za vreme ubistva!

Crna Hronika -

Upoređivanjem podataka sa baznih stanica o njihovom kretanju i izjava, policajci uhvatili u laži članove familije Jelene Marjanović o tome gde su bili u vreme zločina

BEOGRAD - Najbliži članovi porodice ubijene Jelene Krsmanović Marjanović (33) nisu govorili istinu o svom kretanju 2. aprila, kada je pevačica brutalno ubijena. Ovo je zaključak iz istrage nakon ukrštanja podataka sa baznih stanica i izjava koje su dali policiji, saznaje Kurir.Naš sagovornik iz istrage kaže da je ovaj novi momenat u istrazi samo još više potvrdio njihovu sumnju da su u Jeleninu likvidaciju umešani pojedini članovi porodice.

Mnogo rupa u izjavama- Tri člana najuže porodice su nam još tada bili sumnjivi. Prvo su imali jednu verziju, pa drugu gde su bili tog kobnog dana. Stekli smo utisak da su pokušali kako sebi tako i jedni drugima da pruže alibi, hteli su da manipulišu. Neki od njih su lagali gde su bili tog dana, s kim su se videli, koga su sreli, s kim razgovarali. Čim smo krenuli da proveravamo njihove navode, videli smo da tu ima mnogo rupa - priča izvor iz istrage i dodaje:- Istovremeno, krenuli smo da ih lociramo preko mobilnih telefona, interesovala nas je ta vrsta komunikacije, ali i sama lokacija. Nakon ukrštanja njihovih izjava i signala telefona preko baznih stanica utvrdili smo da su nas lagali i kad je reč o njihovom stvarnom kretanju i kad je u pitanju njihova međusobna komunikacija, ali radi dalje istrage ne možemo da otkrivamo do kojih saznanja smo došli. Pored Zorana, koji nam je i dalje najsumnjiviji jer smo sigurni na osnovu ovih parametara da nas je slagao, pod lupom je još jedan član porodice. Posebno je interesantna njegova komunikacija preko mobilnog, koja je trajala čak devet minuta u vreme kada je Jelena, prema proceni veštaka, ubijena, a to je oko 17.30 tog dana.On objašnjava da policija još nije odbacila sumnju da je pevačica možda ubijena i na drugom mestu, a ne na nasipu u Crvenki gde je trčala.- Nakon ovih novih saznanja, ali i onoga što smo videli na terenu, ne odbacujemo mogućnost da je ubijena na drugom mestu, a onda odneta do nasipa u Borči i bačena u kanal - kaže naš izvor i dodaje:Znamo ko je ubica- Zanimljivo je da na mestu za koje sumnjamo da je mesto zločina nije bilo onoliko krvi koliko bi odgovaralo tako brutalnom ubistvu. Inače, mi pratimo i sve izjave porodice, kao i reakcije u medijima, i upoređujemo ih s onim šta su nama izjavili. I tu ima dosta kontradiktornosti, a da nisu ni svesni. Međutim, i dalje tragamo za materijalnim dokazom koji bi nas odveo do ubice jer skoro sigurno znamo ko je ubio Jelenu.

Zorica Krsmanović u MUPJELENINA MAJKA OPET SASLUŠANAZorica Krsmanović, majka ubijene Jelene, juče je ponovo saslušana.- Zorica je dala izjavu u svojstvu građanina. Odgovarala je na pitanja da li joj se ćerka pred smrt žalila na probleme u braku, na poslu, da li je imala običaj da trči po tom nasipu i da li su se čule na dan ubistva. Takođe su je pitali da li možda sumnja ko je ubio Jelenu - kaže naš izvor.Zorica, inače, svakodnevno dolazi u kuću Marjanovića, da obiđe unuku Janu. Komšija ju je dovezao do kapije.

Bizarno otkrićeISEČENA SA FOTOGRAFIJA!Naš izvor iz istrage otkriva još jedan bizaran detalj:- Na fotografijama koje smo pronašli u porodici našli smo i neke na kojima je Jelena isečena ili je taj deo fotografije pocepan. Pored toga, ispitali smo nekoliko ugostitelja kod kojih je Jelena pevala, a Zoran je pratio. Neki od njih su nam rekli da su se oni često svađali i da su to čak i gosti mogli da primete.

Proslava u kafaniIZA SNIMKA STOJI PORODICA?!Pretpostavlja se da je snimak na kom Jelena peva a Zoran joj dalje bakšiš, koji je osvanuo na društvenim mrežama, zapravo postavio neko iz porodice.- Za toliku tragediju ovoliko eksponiranje porodice nije uobičajeno. Zamislite čoveka koji je odmah pošto je sahranio suprugu počeo da se slika i daje intervjue, pozira pred kamerama s Jeleninom slikom. I sve ponavlja kao na matrici... Čovek takvog mentalnog sklopa, koji je željan javnosti i publiciteta, mogao je ovako nešto da postavi na društvene mreže. Konkretno, to možda nije muž, ali je sigurno neko vrlo blizak njima - komentariše jedan od policijskih psihologa.

(KURIR TV) POTRAGA ZA NESTALOM JELENOM Policija cešljala groblje, mocvaru i napuštene kuce

(KURIR TV) KURIR NA MESTU UVIÐAJA: Pogledajte kako je policija nocas tragala za Jelenom

KURIR TV OČAJ I NEVERICA: Tuga u kući Jelene Krsmanović Marjanović

UŽASNA TRAGEDIJA UBIJENA PEVAČICA: Telo pronađeno na nasipu u Borči, Jelena ubijena oštrim predmetom

KURIR VAM POKLANJA GURMAN: NAJBOLJI MAGAZIN O KUVANJU

Spremite specijalitete koje će svi obožavati

Svakog četvrtka Kurir vam poklanja najbolji magazin o kuvanju - Gurman.

Najukusnije rubrike: hrono i zdrava ishrana, torte i kolači, pijačni barometar, saveti, recepti i inspiracija. Čitajte

‘Gurman’ vaš vodič za slasne obroke, svakog četvrtka u Kuriru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track