DRAMA U BEOGRADU Policija upala u kuću kod Plavog mosta i izvela zabarikadirane migrante!
Foto: Kurir Mina Branković

Posle pregovora, policija akcijom rešila krizu u Sinjskoj ulici

DRAMA U BEOGRADU Policija upala u kuću kod Plavog mosta i izvela zabarikadirane migrante!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Grupa od 16 migranata iz Avganistana zabarikadirala se u kući, u Sinjskoj ulici u Beogradu, u blizini Plavog mosta! Policija je oko 11 časova upala u kuću, izvela ih napolje i započela pretres.

Kako Kurir saznaje, u kući je bilo 16 ilegalnih migranata koji su, posle intervencije policije, privedeni. Inače, reč je o objektu u kojem migranti najverovatnije borave u smenama i koji verovatno koriste za prenoćište i predah. Obično ih ima pedesetak, a preovlađuju žene i deca.

Očevici i komšije jutros su izjavili da su migranti s policijom pregovarali kroz prozor, ali moguće je da su tako u stvari pokušali da pobegnu jer, kako se nezvanično saznaje, oni su u toj kući navodno bili zaključani protiv svoje volje, a osobe koje su to učinile navodno su im oduzele i sav novac.

Patrole beogradske policije jutros su odmah izašle na lice mesta posle čega su usledili pregovori sa zabarikadiranim migrantima.

Nezvanično, reč je o manjoj grupi migranata za koje se zasad ne zna ni otkud tu, ni šta traže. Vlasnik kuće u kojoj su bili navodno boravi u Nemačkoj.

(M. Branković/S. Vojinović/Agencije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track