Najnovije vesti

OBRT U UBISTVU PEVAČICE: Jelenu ubio robijaš iz Zabele s kojim je navodno bila u tajnoj vezi?!
Foto: Facebook

Motiv jer nije želela da ostavi muža

OBRT U UBISTVU PEVAČICE: Jelenu ubio robijaš iz Zabele s kojim je navodno bila u tajnoj vezi?!

Crna Hronika

Nova neverovatna teorija o ubistvu Jelena Krsmanović, glasi da je pevačicu je ubio robijaš iz Zabele s kojim je navodno bila u tajnoj vezi!!!

Po Zabeli se, među zatvorenicima, već širi ova priča. Taj robijaš iz Zabele je, navodno, bio u ljubavnoj vezi s pevačicom već neko vreme, a usmrtio je kad je dobio slobodan vikend.

Vreme ubistva se poklapa s ovim podacima, jer je pevačica nestala u subotu uveče, a zatvorenik je, po ovoj teoriji, tog dana dobio dozvolu da na dva dana ode do kuće. Pošto su se dobro poznavali, bio je upućen u njeno kretanje. Znao je gde i kad trči, pa je lako mogao da je sačeka negde pored staze i napravi svoj krvavi pir, piše Espreso.

U teoriju o zločinu iz strasti se uklapa i veliki broj povreda, odnosno udaraca koje je ubica zadao Jeleni. Naime, pevačica je mučki ubijena pošto je prethodno čak 30 puta udarena s paletom ili bejzbol palicom. A motiv se krije u tome što je Jelena zatvoreniku rekla da, i pored navodne duge paralelne veze s njim, ne želi da zbog njega ostavi muža Zorana Marjanovića, navodi Espreso.

Ni zvanično, ni nezvanično - niko u MUP-u nije bio spreman da komentariše naša saznanja zbog, kako nam je rečeno, ugrožavanja istrage.

(Espreso/Foto: Facebook)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...