RAZMOTAVA SE KLUPKO: Jelena živa bačena u vodu!
Foto: Zorana Jevtić

Istraga utvrdila poslednje trenutke života pevačice

RAZMOTAVA SE KLUPKO: Jelena živa bačena u vodu!

Crna Hronika -

Postoji mogućnost da je Jelena Krsmanović dovezena kolima preko njive i da je tad već bila bez svesti. Ubica ju je svirepo udarao u glavu upravo u kanalu u kom je pronađena

Jelena Krsmanović Marjanović (33) preminula je od udaraca u glavu, a pre smrti davljena je u vodi. Nezvanični rezultati obdukcije potvrdili su da na telu pevačice nije bilo vidljivih povreda. Takođe, patolozi su utvrdili da je ubijena dan pre nego što je njeno telo pronađeno u kanalu na nasipu u divljem naselju Crvenka kod Borče.Prema saznanjima Kurira, policija razmatra dve teorije o ubistvu zvezde „Granda“. Jedna je da je dovezena kolima kroz njivu i da je tad već bila bez svesti. Druga je da ju je ubica svirepo udarao u glavu upravo u kanalu u kom je pronađena i da se nesrećna žena davila dok ju je ubica udarao u glavu.Obdukcija- Dobila je oko 20 udaraca direktno u glavu, od kojih je jedan između petog i sedmog bio smrtonosan. Na telu nije bilo drugih povreda, a utvrđeno je i da se žrtva neposredno pre ubistva nagutala vode - rekao je izvor Kurira blizak istrazi.

Prvi put posle sahrane izašao u dvorište... Zoran Marjanović
Prvi put posle sahrane izašao u dvorište... Zoran Marjanović

Naš sagovornik dalje dodaje da je sve veća sumnja da je Jelena ubijena na nekom drugom mestu i donesena bez svesti, a potom bačena u kanal.- Tome u prilog ide i činjenica da na licu mesta nisu pronađeni tragovi borbe, kao ni DNK napadača. Sumnjivo je i to što je telo pronađeno u neposrednoj blizini zemljanog puta u njivi. Taj put je na nekoliko metara udaljen od mesta gde je telo pevačice pronađeno, te ubici nije bio problem da telo doveze kolima, preskoči jedan kanal da napravi desetak koraka do drugog kanala i u njega spusti telo - objašnjava Kurirov izvor.Ubica nije primetio patikuPrema njegovim rečima, tu teoriju bi mogla na neki način da potvrdi i činjenica da je jedna Jelenina patika pronađena na oranici između ta dva kanala.- Postoji mogućnost da neko ko je nosio telo nije primetio da je patika žrtve ispala. To je ostalo neprimećeno jer je ubica najverovatnije telo pevačice bacio u kanal po mraku, oko 20.30 časova, na dan njenog nestanka.Inače, ekipa Kurira i juče je bila ispred doma Marjanovića. Jelenin suprug Zoran, koji od poslednjeg pretresa skoro da nije izlazio iz kuće, juče je prvi put sedeo u dvorištu i sunčao se.

Kolega priča Klavijaturista benda Majami tvrdi NIJE SE ŽALILA DA IMA PROBLEMENenad Jekić, klavijaturista benda Majami koji je nastupao sa Jelenom Krsmanović Marjanović, za Kurir kaže da je tragično preminula pevačica bila u dobrim odnosima sa svima.- Jelenu poznajem veoma dugo, nekoliko puta smo je pratili na svirkama. Njenog supruga Zorana takođe dugo poznajem, on je muzički producent i Jecu smo upoznali preko njega. Nastupali smo zajedno nekoliko puta na svirkama i u nekim emisijama. Bila je profesionalac, s njom nije bilo greške, a i sa drugim članovima benda bila je u odličnim odnosima - ispričao nam je Jekić.Prema njegovim rečima, Jelena nikad nije pričala ni o čemu, osim o muzici koja je bila njen život.- Nismo bili toliko bliski sa njom. Kad god je došla na svirku, pričali smo isključivo o muzici, nikada se ni na šta nije žalila. Nismo primetili da ju je iko uznemiravao - kaže Jelenin kolega. On navodi da je Zoran Marjanović veoma često bio sa suprugom na nastupima.- Zoran je uglavnom dolazio i pratio je, osim kada je bio nešto drugačiji dogovor. Jelenu svi poznaju kao pevačicu koja je radila sa mnogo muzičara. Kako je bila afirmisana pevačica, često je uzimala klavijaturiste koji su je pratili. Neretko je na proslavama na kojima smo se sretali uzimala mikrofon u ruke. Iako bi došla kao gost, uvek je bila spremna da bar sat vremena otpeva nešto - rekao nam je Nenad Jekić i dodao da je Jelena sarađivala i sa Lepim Mićom.

J. Ivić

SvedočenjePOLICIJA SASLUŠALA I ZORANOVU PRVU ŽENUPolicija je saslušala i prvu suprugu Zorana Marjanovića Sanju, koja je izjavila da je veoma uznemirena jer je i sama poznavala nastradalu pevačicu.- Zoranova bivša supruga posvedočila je da se od njega razvela jer su prestali da se vole. Ona je ispričala i da prema njoj nikada nije bio nasilan i odbacila mogućnost da je Jelenu Krsmanović ubio suprug jer, kako je izjavila, mnogo ju je voleo - rekao je izvor blizak istrazi. Prema nezvaničnim informacijama, osim Zorana i njegovog oca Vladimira, na poligrafu je pao i Jelenin dever Miloš. Pripadnici MUP i dalje intenzivno tragaju za predmetom kojim je ubijena pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track