TUGA: Sahranjen momak iz Rume

Policija traži Draganove ubice

TUGA: Sahranjen momak iz Rume

Crna Hronika -

RUMA - Dragan Ranisav (40) sahranjen je juče na groblju u Rumi, a od njega su se poslednji put oprostili majka, verenica i mnogobrojni rođaci i prijatelji.

Uz suze i jecaje Ranisava je na večni počinak ispratila nepregledna kolona ožalošćenih.- Draganova verenica je veoma teško podnela ovo što se dogodilo. Rođaci su je jedva odvojili od sanduka, nad kojim je plakala - rekli su nam poznanici porodice Ranisav.Kako nezvanično saznajemo, policija i dalje intenzivno traga za ubicom Ranisava.

- Proverava se da li je ubica pobegao kolima, pešice ili biciklom. Takođe, proveravaju se i poslovi nastradalog Ranisava - rekao nam je izvor blizak istrazi i dodao da niko od komšija nije video ubistvo. Ranisav je ubijen u četvrtak uveče ispred porodične kuće, kad je izašao da preparkira automobil. U njega je ispaljeno više metaka, najverovatnije iz pištolja, a on je odmah podlegao povredama.

- Postoji mogućnost da je Ranisav poznavao ubicu. Kako su ispričale komšije i poznanici ubijenog, on se nakon povratka iz zatvora potpuno smirio i nije se bavio kriminalnim radnjama - naveo je naš sagovornik.(J. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track