SMRT MILOŠA GOLUBOVIĆA (25): Ubica priznao zločin i zaplakao
Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

Tragedija u Leskovcu

SMRT MILOŠA GOLUBOVIĆA (25): Ubica priznao zločin i zaplakao

Crna Hronika -

Otac Ivan, majka i sestre još ne mogu da poveruju da je Miloš ubijen

LESKOVAC - Bol i tuga okovali su dom porodice Golubović, koja je u nedelju rano ujutro izgubila svog mezimca Miloša (25).

Kao grom iz vedra neba pogodila ih je vest da je Miloša posle kraće svađe kuhinjskim nožem ispred kuće u Ulici Stanoja Glavaša u Leskovcu usmrtio Stevan Stošić, zvani Pop (21). Otac Ivan, majka i sestre još ne mogu da poveruju da je Miloš ubijen. On je kobnog jutra zadobio dve ubodne rane u predelu srca i preminuo na mestu. Nakon intenzivne potrage, policija je pronašla ubicu u selu nedaleko od Bojnika.Zbog prikrivanja zločina policija je privela M. Ć. (20), Đ. A. (28), N. P. (21), M. Đ. (30) i D. V. (23). iz Leskovca i odredila im zadržavanje od 48 sati. Oni će biti privedeni istražnom sudiji i tužiocu u Leskovcu.

- Stošić je nakon hapšenja priznao da je usmrtio Golubovića - kaže naš izvor iz istrage i dodaje da je prilikom hapšenja delovao konfuzno i potišteno. U jednom trenutku, prilikom razgovora, kao da su mu oči zasuzile.

Nije bio raspoložen za razgovor, navodi naš izvor i dodaje da će odgovore na mnoga pitanja dati izjave svedoka. U porodici Golubović juče su bili zauzeti organizovanjem sahrane i primanjem saučešća. Nisu hteli da komentarišu tragičan događaj.Inače, majka osumnjičenog G. S. (48) nije mogla da poveruje da je njen sin Stevan ubio Miloša sve dok to i policija nije zvanično potvrdila. Poslednji put se videla s njim pre nego što je otišla na spavanje. Ubijeni mladić, koji je iskrvario na mestu i kod koga nisu pronađena lična dokumenta, u Urgentni centar dopremljen je u 4.35 i nije davao znake života.

(A. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track