PORODIČNA TRAGEDIJA: Oca ubila struja, ćerka nađena mrtva
Foto: Saša Urošev

Horor u Novom Kneževcu

PORODIČNA TRAGEDIJA: Oca ubila struja, ćerka nađena mrtva

Crna Hronika -

Policija sumnja da je Jožef Popić (67) bio mrtav već dve nedelje, a da je ćerka Andrea (35) izvršila samoubistvo u njihovoj kući

NOVI KNEŽEVAC - Jožef Popić (67) pronađen je mrtav u kupatilu, a telo njegove ćerke Andree Popić (35) policija je otkrila u dnevnoj sobi u porodičnoj kući u Vašarskoj ulici u Novom Kneževcu. Kako nezvanično saznajemo, Jožefa je još pre dve nedelje ubila struja, dok se još uvek čeka toksikološki nalaz njegove ćerke.Prema rečima izvora bliskog istrazi, na telu pokojne Andree nema vidljivih povreda, ali policija ne isključuje mogućnost da je devojka počinila samoubistvo jer je pronađeno njeno oproštajno pismo.Strašan prizor- Komšije su prijavile da Jožefa poslednjih dana nisu viđali na ulici. Sretali bi ga na putu do prodavnice, gde je kupovao namirnice za sebe i svoju bolesnu ćerku. Kad je policija ušla u kuću, zatekla je strašan prizor - kaže za Kurir izvor blizak istrazi.

Foto: Saša Urošev
Foto: Saša Urošev

Kako navode, Andrea je ležala na podu u dnevnoj sobi, dok je njen otac bio na podu kupatila.- Ležao je pored zaključanih vrata, obučen. Nalaz obdukcije potvrdio je da je preminuo od strujnog udara. Smrt je nastupila znatno ranije, što se moglo zaključiti po stanju tela. Najverovatnije je Jožef nastradao dve nedelje pre nego što je pronađen. Andrea, koja je bila bolesna, za to vreme je bila sama u kući, a u međuvremenu je u dvorištu uginuo i njihov pas, koji je bio vezan na lancu - ukazuje naš izvor. Istraga je isključila mogućnost prisustva treće osobe i ubistva.Sahranjeni zajednoKomšije nastradalih zatečene su i u šoku.- Strašno, da strašnije ne može biti. Ovako jeziva porodična tragedija ne pamti se u Novom Kneževcu - kratko su rekle komšije.Niko od ožalošćene porodice juče nije bio raspoložen da komunicira s novinarima, uz obrazloženje da su ophrvani tugom za najmilijima. Oboje su u sredu sahranjeni na Katoličkom groblju u Novom Kneževcu.

Foto: Saša Urošev
Foto: Saša Urošev

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track