ZABELA MU TEŠKO PADA: Kristijan Golubović pokušao da se ubije u zatvoru?!
Foto: Dragan Kadić

U depresiji

ZABELA MU TEŠKO PADA: Kristijan Golubović pokušao da se ubije u zatvoru?!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Osuđeni kriminalac Kristijan Golubović nalazi se u teškom psihičkom stanju zbog čega je u noći između nedelje i ponedeljka nameo sebi povrede po telu metalnim predmetom, saznajemo iz izvora iz Kazneno-popravnog zavoda u Požarevcu.

Od kada je pre mesec stigao u zatvor na izdržavanje kazne duše od četiri godine, Kristijan je pokazivao znake depresije.

Razgovori sa zatvorskim psihologom nisu dali rezultat. Stanje se posebno pogoršalo prošlog vikenda u dane uskršnjeg praznika.

Međutim, pravni zastupnik Kristijana Golubovića advokat Gvozden Grgur, kaže za Kurir, da je njegov branjenik u izuzetno dobrom psihičkom i fizičkom stanju.

- On je čovek koji je 22 godine proveo na robiji i koji nikada nije pokušao samoubistvo, pa nema razloga da to uradi i sada. On je sada u svetu spremanja tužbi. Pre neki dan smo se čuli telefonom i najavio je da će tužiti sve medije koji pišu loše o njemu. Najviše su ga iznervirali naslovi da Stanija treba da ga poseti u zatvoru i da je doživeo kliničku smrt, rekao je za Kurir njegov advokat Gvozden Grgur.

Kristijan Golubović osuđen je na osam godina zatvora zbog trgovine heroinom. U istražnom zatvoru je proveo više od tri godine što mu je uračunato u izdržavanje kazne.

NI MAMA MU NIJE MOGLA DA POMOGNE Uhapšen Kristijan Golubović

U PONEDELJAK IZA REŠETAKA: Evo šta je Kristijan poruči svima pre odlaska na robiju!

ČEKA ROBIJU I JAČA NASIP: Kristijan Golubović se bori protiv poplave u Čačku

(Na dlanu/ Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track