Najnovije vesti

SRPKINJA NESTALA U TRSTU: Slavica Kostić je oteta?
Foto: Profimedia

Karabinijeri traže ženu

SRPKINJA NESTALA U TRSTU: Slavica Kostić je oteta?

Crna Hronika

Postoje dve verzije nestanka Slavice Kostić, kojoj se svaki trag izgubio pre desetak dana. Sumnja se da je neko drugi slao poruke s njenog telefona

TRST - Italijanska policija pretpostavlja da je Slavica Kostić (38), koja je pre desetak dana nestala u Trstu, oteta 25. aprila, pre nego što je stigla kući. Kako nezvanično saznajemo, postoje dve potencijalne verzije nestanka Kostićeve.

Slavica Kostić u Trst je doputovala 25. aprila i oko 20.30 časova javila je ćerki da je stigla.
- Kako je posle toga sa ćerkom komunicirala preko aplikacije Vocap, postoji sumnja da je neko drugi slao poruke s njenog telefona - kaže izvor Kurira blizak nestaloj ženi.

Navodno, Slavičina rođaka koja je otišla do njenog stana u Trstu u kući nije pronašla njene stvari, iako je ona u poslednjoj poruci navela da se okupala i legla da spava.

Znali joj navike

- Devojka je stupila u kontakt s njenom porodicom, kao i penzionerima kod kojih je Slavica radila. Stariji bračni par je navodno ispričao da im se nije javila da je stigla. To je policajcima bilo veoma sumnjivo. Sumnjaju da je osoba koja je poslala poruku veoma dobro poznavala Kostićevu, njeno kretanje i navike - dodaje naš sagovornik.

Kako saznajemo, policija pokušava da locira njen telefon, kako bi otkrili gde se nalazila kad je poslala tu poruku.
- Ne isključuje se mogućnost da je ona samovoljno otišla negde, ali u tome joj je svakako bila neophodna još nečija pomoć. Neverovatno je da ne postoji nikakav trag - naveo je naš izvor.

Takođe, prema nezvaničnim informacijama, ispituje se mogućnost da Kostićeva uopšte nije doputovala u Italiju.

Na sedativima

Podsetimo, Slavicu Kostić nevenčani suprug Velimir Tomić odvezao je na minibus koji ide do Trsta. Ona je tamo već neko vreme radila za stariji bračni par.
- Slavica je u Trst odlazila na smenu koja traje tri nedelje. Osim nje, kod bračnog para su radile još dve žene, što je uobičajena praksa. Međutim, Kostićeva u Italiji ima stan, koji je nasledila i u kome je živela. Inače, stan pripada i njoj i njenom bivšem suprugu Dragoslavu - dodao je sagovornik Kurira upućen u istragu.

Mediji su pisali da se proverava i njen bivši muž, nakon što je policija u kompjuterskom sistemu otkrila prijave koje je Kostićeva podnosila. Takođe, majka nestale žene Milada Trujić izjavljivala je da je ćerka imala problema s bivšim suprugom. Nesrećna žena navodi da o ćerki nema nikakvih informacija.
- Unuka Nevena je bila nekoliko dana u Trstu. Deca su uznemirena, piju tablete za smirenje. Kad se unuka vratila, rekla mi je da ju je policija ispitivala - tvrdi Milada.
Prema njenim rečima, Slavica nije imala neprijatelje.  

Nestao i Novopazarac
PORODICA GA TRAŽI

Asad Redžepefendić (22) nestao je u sredu. Kad je prijavljen nestanak, policija, porodica intenzivno tragaju za njim. Poslednji put je viđen u blizini porodične kuće u sredu oko 21 čas, nakon što je izašao da se prošeta, saznaje Kurir. U isto vreme, primećen je leš koji pluta rekom. Porodica nestalog mladića je zamolila sve koji su ga možda videli da to jave policiji ili na broj telefona 066/85-20-520.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...