JEZIVO OTKRIĆE: Jelenin ubica silovao devojku na istom nasipu!

Neverovatna podudarnost dva zločina u Borči

JEZIVO OTKRIĆE: Jelenin ubica silovao devojku na istom nasipu!

Crna Hronika -

Muškarac (38) iz Borče koji se obesio posle najave hapšenja ubice pevačice napastvovao pre 20 godina ženu koja je džogirala gotovo na istom mestu gde je nađeno telo Jelene Marjanović

Muškarac iz Borče koji se dovodi u vezu sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović (33), a koji se obesio na dan pošto je najavljeno hapšenje ubice, silovao je jednu devojku pre 20 godina, koja je takođe trčala na istom nasipu pored Dunava, saznaje Kurir.Muškarac star 38 godina robijao je tri i po godine za ovo silovanje koje se dogodilo u blizini mesta na kojem je pronađeno telo pevačice. On je tragično okončao svoj život pre nekoliko dana, kada se obesio u svojoj kući.Izvor iz istrage ispričao nam je detalje seksualnog zlostavljanja koje se dogodilo pre skoro dve decenije.- Nesrećna devojka bila je u gostima u komšiluku tog momka. Odlučila je da trči po nasipu. On je video da džogira sama, pa je sačekao trenutak kad na nasipu nije bilo nikog i napao. Iako je seksualno zlostavljanje odmah prijavljeno policiji, manijak dugo nije pronađen - kaže naš sagovornik.

On dodaje da je silovatelj kasnije neočekivano uhapšen.

- Devojka je srela i prepoznala silovatelja posle nekoliko godina u centru grada. O tome je obavestila prvog policajca na koga je naišla, pa je napadač uhapšen i osuđen na zatvorsku kaznu od tri i po godine, koju je odležao - ispričao je izvor Kurira.Komšije i poznanici silovatelja potvrdili su naša saznanja.- To je bilo davno, ali se svi još uvek dobro sećamo detalja. Ne znamo ko je napadnuta i silovana devojka, sigurni smo da nije iz našeg kraja. Kad je uhapšen, nismo mogli da poverujemo, bili smo ubeđeni da mu neko namešta. Uvek je bio miran i ćutljiv, nije odavao utisak osobe koja bi naudila bilo kome. Čak je i njegova porodica dugo krila zbog čega je u zatvoru, pominjalo se da je ukrao neki mobilni telefon. Posle ubistva pevačice setili smo se ovog događaja - rekli su nam poznanici pokojnog muškarca.Oni dodaju da je taj čovek bio povučen i ćitljiv.- Ni sa kim se nije družio. Po povratku iz zatvora nije pronašao posao, uglavnom je bio u kući, u kojoj je do smrti živeo s roditeljima - kažu oni.Nije izlazio iz kućeKako je Kurir već pisao, policija sumnja da je ovaj čovek umešan u ubistvo Jelene Marjanović 2. aprila na nasipu u naselju Crvenka u Borči. Kad je u medijima iz državnog vrha objavljeno da će Jelenin ubica uskoro biti uhapšen, on se ubio.- Potpuno se zatvorio u kuću i nije izlazio otkako je pevačica iz Borče ubijena. Onda smo saznali da se obesio - kaže naš sagovornik iz istrage.

Mesto zločinaBEZ INSPEKTORA U BORČINa nasipu u Borči juče nije bilo inspektora, a na mestu gde je pronađeno Jelenino telo ostalo je cveće koje su proteklih dana doneli njen muž Zoran i majka Zorica.Porodicu Marjanović posetila je devojka Zoranovog brata Miloša, dok ostali članovi porodice nisu napuštali kuću.

Premijer VučićPOLICIJA ZNA KO JE UBICAPremijer Vučić izjavio je da policija zna ko je ubica Jelene Krsmanović Marjanović.- Policija još traži materijalne dokaze. Mislim da je sve isključeno, policija nedvosmisleno zna ko je u to umešan, ali ta saznanja za tužilaštvo nisu dovoljna - rekao je za Blic Aleksandar Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja