FOTO SJENICA: 30 dana pritvora kamiondžiji osumnjičenom da je dečaka (11) pretukao zbog lopte
Foto: PS FB

Roditelji terete komšiju da im je sina udarao po glavi

FOTO SJENICA: 30 dana pritvora kamiondžiji osumnjičenom da je dečaka (11) pretukao zbog lopte

Crna Hronika -

Osnovno javno tužilaštvo u Sjenici odredilo je pritvor od 30 dana i podnelo krivičnu prijavu protiv Radoja Š. (37) iz te opštine zbog sumnje da je u petak pretukao jedanaestogodišnjeg dečaka sa posebnim potrebama O.M. (11), nanevši mu teške telesne povrede.

- Nakon što smo saslušali osumnjičenog i oca prebijenog dečaka, kao i uvidom u medicinsku dokumentacjiu predložili smo da se Radoju Š. odredi pritvor do 30 dana zbog sumnje da je počinio krivično delo teška telesna povreda. To smo predložili i radi saslušanja svedoka i sprečavanja uticaja na njih, kazao je osnovni javni tužilac Nurija Rožajac.Radoje Š, kamiondžija iz Sjenice, tereti se da je dečaka pretukao prošlog petka, a prema nezvaničnim informacijama, povod je bio to što je dečak prilikom igre, loptom pogodio u njegov parkiran kamion.Prema rečima dečakove majke Azre M, napadač na njenog sina je izašao iz kuće i počeo da tuče dečaka, udarajući ga po glavi.

Foto: Facebook printscreen
Foto: Facebook printscreen

- Mi u životu nikada nisam povisili glas na njega, a kamo li da ga udarimo. Zato je komšija to sve nadoknadio, dovoljno mu je za ceo život, da ga više niko nikad ne udari. Preduzeću sve zakonske mere da ga teretim za ono što mi je uradio detetu, neću ga ostaviti na miru dok ne bude kažnjen i dobije ono što zaslužuje. Upamtiće dan kada je počinio ovo sramno delo, rekla je Azra M.Dečak je nakon napada prebačen u novopazarsku bolnicu gde mu je ukazana pomoć, a lekari su konstatovali da je zadobio teške telesne povrede.Predlog Tužilaštva prihvatio je i Osnovni sud u Sjenici i osumnjičenom će biti suđeno zbog nanošenja teških telesnih povreda, a preti mu kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

(A. N.)

Foto: Facebook printscreen
Foto: Facebook printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track