POLICIJA I DALJE TRAGA ZA NJEGOVIM OCEM: Sin odbeglog ubice iz Mola dobio nanogicu
Foto: Facebook

Presudom Osnovnog suda u Senti

POLICIJA I DALJE TRAGA ZA NJEGOVIM OCEM: Sin odbeglog ubice iz Mola dobio nanogicu

Crna Hronika -

SENTA: Presudom Osnovnog suda u Senti, Dalibor Jovanović (30) iz Mola, sin odbeglog dvostrukog ubice Baneta Jovanovića (49) zvanog Safet, pravosnažno je zbog krivičnog dela neovlašćeno držanja vatrenog oružja i municije, osuđen na tromesečnu kaznu zatvora i novčanu u visini od 50.000 dinara, saznaja Kurir.

On kaznu zatvora izdržava u prostorijama kuće u kojoj živi, uz primenu posebnih mera elektronskog nadzora. To znači da je Jovanović dobio nanogicu:

Podsetimo, Jovanović se prilikom hapšenja branio da pronađeno oružje nije njegovo. Tvrdio je da pripada njegovom ocu, odbeglom dvostrukom ubici Banetu Jovanoviću, koji jer 20. marta počinio zločin u Bečeju i Molu:

-Pištolj koji je pronađen prilikom pretresa kuće osumnjičenog u Molu, nije oružje kojim je Daliborov otac počinio dva ubistva, a ranio još četiri osobe. Oružje je pronađeno u njihovoj porodičnoj kući, a krivični postupak se vodi protiv lica kod kojeg je pištolj pronađen- naveo je naš izvor.

Ubica još u bekstvu

Bane Jovanović, godinama se bavio preprodajom polovnih automobila, a unosan posao načinio ga je bogatim čovekom. Nakon masakra, ilegalnim kanalima je kod Horgoša pobegao u Mađarsku, a odande, kako se sumnja, u Nemačku.

S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track