Najnovije vesti

KOMŠILUK U ŠOKU: Banjalučanin (68) popio vijagru, pa umro tokom seksa sa komšinicom (75)
Foto: Printscreen Yt

Izadlo ga srce

KOMŠILUK U ŠOKU: Banjalučanin (68) popio vijagru, pa umro tokom seksa sa komšinicom (75)

Crna Hronika

BANJALUKA - Policija u banjalučkom naselju Novoselija uz reku Vrbas pronašla je beživotno telo F. G. (68), čija je smrt glavna tema među meštanima i inspektorima.

Istragom je utvrđeno da je F.G. umro prirodnom smrću jer je srce prestalo da mu kuca zbog "vijagre" koju je popio. Kobne noći on je otišao do komšinice S. D. (75), a poslednji trenutak života dočekao je vodeći ljubav sa njom.

 

- Svi smo bili iznenađeni kada smo videli policiju i mrtvačka kola u dvorištu komšinice, a još kada su nam rekli da je u njenom dvorištu nađeno telo komšije, bili smo šokirani jer nismo znali otkud on kod nje. Tek nekoliko časova kasnije saznali smo detalje kako je umro. Bog da mu dušu prosti, ali nije mogao lepše skončati - ispričao je prijatelj pokojnika.

 

Nakon otkrivanja beživotnog tela starca, uviđaju je prisustvovao i lekar mrtvozornik koji je utvrdio da na telu nema tragova krivičnog dela. Nikome, međutim, nije bilo jasno otkud telo u dvorištu žene i to pored zida koji dvorište odvaja od Vrbasa.

 

Izvor blizak policiji ispričao je da je istragom otkriveno da je F. G. kobne noći popio "vijagru" i umro od infarkta tokom vođenja ljubavi, što je preplašilo njegovu partnerku.

 

- Još se utvrđuju okolnosti šta se dogodilo nakon smrti pokojnika, ali prema onome što je istraga do sada otkrila, žena je na neki način pokušala da prikrije da je pokojnik umro tokom ljubavnog odnosa - objasnio je izvor blizak policiji.

 

Dodaje da je preplašena žena nakon tragičnog događaja obukla pokojnika i iznela ga u dvorište.

 

Komšinica je ispričala da je žena nakon svega što se dogodilo otišla kod sestre u Visoko.

 

- Ne znam kako bih se ponašala u takvoj situaciji, verovatno bih umrla odmah za njim da mi se tako nešto dogodilo. Ne znam zašto odmah nije pozvala policiju, ali je došla do mene i ispričala mi da je on umro kod nje što me šokiralo - ispričala je komšinica koja je takođe zamolila da joj ne navodimo ime.

Poznanici žene kod koje je umro Banjalučanin ispričali su juče da je vitalna i po izgledu daleko mlađa od svojih godina.

 

- Živi na relaciji Švedska-Banjaluka i ona zaista dobro izgleda - izjavila je njena poznanica.

 

(Nikola Morača/Blic)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...