OVAKO JE UHAPŠEN UBICA IZ MOLA: Viđen u kombiju kod Minhena, alarmirana policija!
Foto: Privatna Arhiva Poslao Saša Urošev

Akcija policija

OVAKO JE UHAPŠEN UBICA IZ MOLA: Viđen u kombiju kod Minhena, alarmirana policija!

Crna Hronika -

MOL - Bane Jovanović zvani Safet (49) iz Molu, odbegli dvostuki ubica uhapšen je u Nemačkoj po međunarodnoj poternici.

Safet se nakon krvavog pira odvezao žutim „mini morisom“ u Horgoš, gde su mu Mirko Pavlov (53) i Tivadar Kolompara (21) pomogli da ilegalno pređe državnu granicu i pobegne iz Srbije. Vest da je ubica njenog sina uhapšen, Zagorka Guljaš dočekala je sa suzama u očima.

Njen mlađi sin Alen Petrović (25) podseča je Safetova bolesna ljubomora dovela do pucnjave u kući njegovog starijeg brata, ali i u Bečeju:

-Ljumobora mu je izjedala dušu nakon što ga je napustila njegova nevenčanu supruga. Ima boga, Safet je uhapšen-kaže Alen.

Nakon hapšenja dvostrukog ubice odahnuli su i najmiliji svirepo ubijene Jelene Stojkov iza koje je ostalo dvoje maloletne dece.

Osuđeni Safetovi jataci

SENTA: U Osnovnom sudu u Senti, osuđena su dvojica žitelja Horgoša koji su osumnjičenom Banetu Jovanoviću, zvanom Safet, pomogli da ilegalno pređe granicu nakon što je počinio krvavi pir u Bečeju i Molu.

Tivadar Kolompar (21) pravosnažno je osuđen na zatvorsku kaznu od godinu dana i već se nalazi na izdržavanje kazne, dok je Mirku Pavlovu (53) izrečena zatvorska kazna u trajanju od osam meseci, ali još nije pravosnažna pa je on na slobodi.

Kolompar i Pavlov su osuđeni zbog krivičnog dela krijumčarenja ljudi i nedozvoljenog prelaska državne granice. Tokom postupka koji je protiv njih vođen, Kolompar i Pavlov su se branili da nisu znali da je Bane Jovanović počinio zločin.

(Tekst i foto: Saša Urošev)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track