Butorović u strahu od Žapčeve osvete?

Nije mu svejedno

Butorović u strahu od Žapčeve osvete?

Crna Hronika -
Predsednik Vojvodine tvrdi da nema veze s ranjavanjem Nebojše Tubića, ali razmišlja o privatnom obezbeđenju

NOVI SAD - Istraga!Novosadski biznismen Ratko Butorović, predsednik FK Vojvodina, razmišlja o tome da poboljša svoju bezbednost i angažuje privatnu agenciju nakon što su ga pojedini mediji doveli u vezu s Nebojšom Tubićem Žapcem (52), koji je ranjen u glavu prošle nedelje dok je s društvom sedeo u bašti picerije u centru Novog Sada.

- Bati nije bilo svejedno kad su ga u medijima označili kao osobu koja, navodno, duguje pola miliona evra čoveku u koga je pucano! Svi mi koji poznajemo Butorovića znamo da on ni na koji način nije povezan s ovim događajem, ali zbog svega što je napisano Bata ozbiljno strepi za svoju bezbednost. Zato razmišlja o angažovanju privatnog obezbeđenja - kazao je za Kurir izvor blizak Ratku Butoroviću.

Tubić se u noći između subote i nedelje probudio iz kome i inspektori novosadske policije odmah su ga saslušali.

- Tačno je da smo bili kod njega, ali on još nije sposoban za ozbiljan razgovor. S njim smo razmenili dve-tri rečenice, u kojima on nikog nije optužio! Nije pomenuo ni Butorovića ni Darka Šarića. Samo je rekao da njemu duguju novac, ali nije naveo koliko i nije naveo bilo čije ime - kaže izvor Kurira blizak istrazi.

Tubićevi poznanici vrlo su skeptični prema informaciji da je Nebojša mogao da Butoroviću pozajmi pola miliona evra!

- Da Žabac ima tolike pare, sigurno bi držao nešto veće, a ne običnu diskoteku „Garažu“. Tubić je čovek na mestu i nije mi jasno kome je mogao da se zameri da bi mu ovako naudio - kaže jedan od bliskih Tubićevih prijatelja.

Butorović: Lažu da dugujem pare Tubiću!

Ratko Butorović za Kurir je izjavio da nema čega da se plaši.

- Ne mogu da verujem dokle može da ide ljudska zloba! Naravno da nije tačno da dugujem pola miliona evra Tubiću! Ljudi moji, pa čime bi trebalo Nebojša da se bavi da bi imao tolike pare?! To su najgnusnije laži. A što se tiče medija koji su o tome pisali, očigledno je svima koji me znaju da oni imaju nešto protiv mene i da sam im uvek meta. Meni je savest čista. Znam samo da Nebojšu mnogo cenim kao prijatelja i da je izuzetno veran drug. Družimo se duže od 15 godina i želim da što pre izađe iz bolnice, a na sve ostalo nemam komentar - rekao je Butorović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja