Najnovije vesti

OBRAČUN IZ GRADA NASTAVLJEN U HITNOJ POMOĆI: Paraćinci se tukli metalnim štanglama
Foto: Nemanja Pančić

Lekari nemo posmatrali okršaj

OBRAČUN IZ GRADA NASTAVLJEN U HITNOJ POMOĆI: Paraćinci se tukli metalnim štanglama

Crna Hronika

PARAĆIN  - U Službi hitne pomoći Doma zdravlja u Parćinu sinoć oko 22,50 časova došlo je do fizičkog obračuna dve grupe mladića.

Jedan mladić sa povredom glave, koji nije životno ugrožen, prevezen je na neurohirurgiju Opšte bolnice u Ćupriji.
Policija identifikovala aktere, a niko od zdravstvenog osoblja nije povređen, stradao je inventar - stolice, paravan, stalci za infuziju, boca za kiseonik.

 

"Policija je identifikovala sve učesnike tuče i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prijave, prekršajne za učestovanje u tuči a protiv nekih i krivične zbog nanošenja povreda", rečeno je u Policijskoj upravi u Jagodinji.

 

Dežurni lekar Dragana Blagojević izjavila je novinarima da su na pregled prvo došla tri mladića zbog povreda koje su zadobili u tuči u gradu i dok je pregledavala jednog od njih, upala je druga grupa sa metalnim palicama i nastala je opšta tuča.

 

"Ovi koji su bili unutra lomili su stolice, stalak za infuziju, paravan... valjda da se naoružaju", kazala je lekarka.
To je trajalo oko 15 minuta a zatim su pobegli. Iza njih je ostao jedan mladić ležeći na podu sa povredom glave, a ustvari došao je na pregled zbog povrede šake. Transportovali smo ga u Opštu bolnicu u Ćupriji, ispričala je Blagojević.

 

"Nisam mogla do telefona i da odmah pozovem policiju", dodala je lekarka.

 

Nezvanično, radi se o dve grupe mladića iz naselja Dankovo i Ulice cara Dušana u Paraćinu, koje su se tukle u gradu pre dolaška u Službu hitne pomoći.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...