Lažnim karticama kupovao i prodavao gorivo

Lažnim karticama kupovao i prodavao gorivo

Crna Hronika -
Osumnjičenom se na teret stavlja da je od 14. januara do 20. aprila ove godine, uz pomoć falsifikovanih platnih kartica, na benzinskim pumpama, kupovao gorivo u saizvršilaštvu a zatim ga prodavao

ČAČAK - Čačanska kriminalistička policija odredila je meru zadržavanja Miodragu Živkoviću (53) iz Podgorice, državaljaninu Crne Gore, zbog sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Osumnjičenom se na teret stavlja da je od 14. januara do 20. aprila ove godine, uz pomoć falsifikovanih platnih kartica, na benzinskim pumpama "NIS Petrol" u Čačku i Gornjem Milanovcu i benzinskoj pumpi DOO "Lika" u Gornjem Milanovcu, kupovao gorivo u saizvršilaštvu sa za sada NN licem, a zatim ga prodavao.

Policija je navela da je na ovaj način osumnjičeni Živković pribavio je protivpravnu imovinsku korist u iznosu od oko 7,1 milion dinara.

Prilikom kontrole Živkovićevog putničkog vozila marke "audi A6", policija je pronašla falsifikovanu ličnu kartu koja je korišćena prilikom kupovine goriva.

Osumnjičeni Živković će, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Čačku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track