ONA SE MUVALA SA ZORANOM MARJANOVIĆEM: Ovo je maserka u policijskoj seks-aferi!

Policijska doušnica Radmila Matić pobegla u Beč

ONA SE MUVALA SA ZORANOM MARJANOVIĆEM: Ovo je maserka u policijskoj seks-aferi!

Crna Hronika -

Provaljena policijska doušnica, koja je trebalo da odvuče u krevet Zorana Marjanovića ne bi li joj on, tokom erupcije strasti, otkrio neki novi detalj u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Krsmanović, vratila se u Beč nesvršena posla...

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, reč je o gastarbajterki Radmili Matić (35).

Policijska doušnica koja je trebalo da seks-aferom sa Zoranom Marjanovićem rasvetli ubistvo pevačice „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović nije nikakva mlađana medicinska sestra, već raspuštenica iz okoline Koceljeve koja je, bežeći u Beč radi boljeg života, u Srbiji ostavila dvoje maloletne dece.Policijska akcijaU žižu javnosti dospela je pre dva dana, kada se našla u centru istrage ubistva „Grandove“ pevačice. U javnost su procurile poruke lascivne sadržine koje je razmenjivala sa udovcem nesrećne pevačice Zoranom Marjanovićem. Međutim, kako je Kurir juče objavio, iza prepiske, muvanja, zakazivanja seksa i erotske masaže stajali su beogradski inspektori, kojima su Radmila i njen Fejsbuk profil poslužili kao mamac za Marjanovića.DopisivanjePolicija je do nje došla preko Fejsbuk grupe „Podrška Zoranu Marjanoviću i njegovoj porodici“, putem koje se sa Zoranom duže vreme dopisivala. Kako je dopisivanje odmicalo i Zoran sve više imao poverenja u nju, uključila se policija, koja ju je pozvala da radi za njih.Inspektori su joj potom predložili da bude njihov doušnik i pomogne u istrazi, što je ona prihvatila i došla u Beograd. Dala im je šifru svog Fejsbuk naloga, s kojeg su oni slali poruke Marjanoviću, kao i s mobilnog telefona, preko Vajber aplikacije.Pakleni plan im je ubrzo provaljen, a poruke koje je Zoran razmenjivao s njom, tj. policijskim inspektorima. puštene su u javnost. Zbog toga je Radmila pobesnela na policiju tvrdeći da je izigrana i da nije ispoštovan prethodni dogovor.Uzorna građanka kojoj je jedini cilj bio da pomogne policiji u rasvetljavanju jedne od najvećih misterija u poslednjih nekoliko godina rodom je iz sela Donje Crniljevo kod Koceljeve.Kako Kurir saznaje, Radmila nema 24 godine, kao što piše u porukama upućenim Zoranu Marjanoviću, već je na pragu pete decenije, a u Beču ne radi kao medicinska sestra, već kao priučena maserka!RazočaranjeOna se veoma rano udala, a ubrzo se i razvela od vrednog poljoprivrednika Dobrivoja (47) iz sela Bukor blizu Šapca, s kojim ima dvoje maloletne dece - ćerku (17) i sina (15).- Sumnjam da Radmila radi kao medicinska sestra u Beču, pa ona je samo osnovnu školu završila. Ranije mi je ćerka pominjala da radi kao maserka u Austriji - kaže za Kurir Radin bivši muž Dobrivoje, za koga se udala kad je imala samo 15 godina.Brak, međutim, nije potrajao jer je posle samo nekoliko godina raskrinkana doušnica ostavila muža i decu i pobegla u Beč.- Ona je još davno otišla u Beč, zato smo se mi i rastali. Nas dvoje nismo zajedno još od 2005. godine, čujemo se samo kad treba da se dogovorimo o viđanju dece. Sin živi sa mnom, a ćerka, pošto je skoro punoletna, izabrala je da ode kod majke. Trenutno je u Crniljevu kod babe i dede, a verovatno će otići za majkom u Beč - dodaje bivši muž Dobrivoje.

Otelo se kontroliPOLICIJA UGASILA RADIN PROFILFejsbuk profil sa kog su se policijski inspektori u Radmilino ime danima dopisivali sa Zoranom Marjanovićem prekjuče je deaktiviran kada se ceo slučaj oteo kontroli. U snimljenom telefonskom razgovoru ona je potvrdila da su ga policajci koristili, a potom i isključili.

Šabačko podzemljeDRUŽILA SE S MAFIJAŠIMARadmilina rođaka rekla je još za Kurir da je ona volela da se druži sa opasnim momcima, kao i da je s jednim šabačkim kriminalcem bila baš bliska. Zbog toga se u Koceljevi priča da je policija do nje došla upravo preko njenih poznanika iz šabačkog podzemlja.

ProvalioZORAN: ZNAO SAM DA MI JE NAMEŠTAJUZoran Marjanović kaže da je Rada ispala glupa i da je od samog starta znao da mu je ona nameštena.- Svaka vam čast što ste je raskrinkali. Mnogo je glupa ispala. To je novinarstvo, kad utvrdiš istinu. Ja razumem da policija radi svoj posao i podržavam svaku njihovu akciju. Nemam ja šta kome da se pravdam, kao što sam i rekao, od samog starta mi je ta žena bila sumnjiva. Nadam se da će me sad ostaviti na miru. Dosta je bilo istovareno šodera na mene - kaže Zoran za Kurir.LJ. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track