ŽENI SMRSKAO LOBANJU POSLE EMISIJE DNK: Tužilaštvo traži 40 umesto 30 godina robije

Priznao pred sudom svirepo ubistvo

ŽENI SMRSKAO LOBANJU POSLE EMISIJE DNK: Tužilaštvo traži 40 umesto 30 godina robije

Crna Hronika -

JAGODINA - Više tužilaštvo u Jagodini žaliće se na presudu kojom je Viši sud u tom gradu osudio Stevana Kojića (30) na 30 godina zatvora zbog ubistva supruge Žakline (26).

Portparol Višeg tužilaštva Nenad Necić je rekao da tužilaštvo zahteva maksimalnu kaznu od 40 godina, jer je ubistvo kvalifikovano kao teško ubistvo izvršeno na svirep način.

SMRSKAO JOJ LOBANJU PRED DECOM: Počelo suđenje muškarcu koji je ubio ženu posle emisije DNK

Ubistvo se dogodilo 2. aprila 2015. godine u iznajmljenoj porodičnoj kući u Jagodini. Prema nalazima obdukcije Žaklina je umrla zbog unutrašnjeg krvarenja pošto ju je, bar pola sata, Stevan šutirao i tukao. U vreme ubistva, u kući su bila i njihova dva maloletna deteta. Kojić je na suđenju priznao ubistvo supruge i pred Sudskim većem izrazio kajanje.

On je tada rekao da mu je žao što je ubio suprugu i da nije imao nameru da to uradi. Netrpeljivost među supružnicima povećala se kada je Stevan izrazio sumnju da su deca biološki njegova. Zbog toga su gostovali u emisiji Televizije Pink gde je DNK analizom utvršeno da četvorogodiš¡nja devojčica i jednogodišnji dečak jesu njegova biološka deca.

Nekoliko dana nakon emitovanja emisije Stevan je ubio Žaklinu.

(Foto/Printscreen Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja