(VIDEO) SMRSKANA: Ovako izgleda škoda posle stravičnog sudara u Pančevu
Foto: Printscreen RTVP

Teška nesreća odnela jedan život na licu mesta

(VIDEO) SMRSKANA: Ovako izgleda škoda posle stravičnog sudara u Pančevu

Crna Hronika -

PANČEVO - Na raskrsnici ulica Dimitrija Tucovića i Moše Pijade, oko šest sati i 30 minuta, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice izgubilo život, a jedno je teško povređeno.


Prema rečima doktora Dušana Stojića, pomoćnika direktora bloka Hirurgije, lice koje je povređeno upućeno je u Urgentni centar u Beogradu, u stanju kome, s prelomom lobanje.

- Jedno lice je preminulo na licu mesta, dok je drugo upućeno na Prijemno-urgentnu službu pančevačke bolnice. Posle urađenog skenera i ostalih ispitivanja, utvrđeno je da se radi o vrlo teškoj telesnoj povredi opasnoj po život. Upućen je u komatoznom stanju bez svesti u Urgentni centar u Beogradu neurohirurgu gde će biti nastavljeno dalje lečenje i reanimacija.

UŽASNA NESREĆA U PANČEVU: Autobus udario u škodu, jedna osoba poginula na licu mesta

Pacijent je 1967. godište, Ž.D. su inicijali, upućen je u Beograd kolima hitne pomoći, a sve je urađeno u vrlo kratkom vremenskom periodu - izjavio je doktor Stojić.

Kako se nezvanično saznajemo, u raskrsnici su se sudarili autobus, koji je saobraćao na relaciji Beograd – Bavanište i putničkog automobila škoda fabija, koji je u raskrsnicu ušao iz pravca Jabuke. Ekipe Saobraćajne policije su na terenu, a u delu Ulice Moše Pijade, od Dimitrija Tucovića do Karađorđeve ulice, vozila saobraćaju naizmenično, jednom kolovoznom trakom.

(RTVP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track