Gagi Đogani pod istragom jer je tukao ženu
Foto: Damir Dervišagić

Odluka drugog tužilaštva

Gagi Đogani pod istragom jer je tukao ženu

Crna Hronika -

Denser Gazmen Đogani tereti se da je fizički napao nevenčanu suprugu Milenu Mikić (36)

BEOGRAD - Drugo osnovno tužilaštvo pokrenulo je istragu protiv Gazmena Gagija Đoganija, frontmena grupe Fanki Dži, zbog nasilja u porodici, jer je nevenčanu suprugu Milenu Mikić (36) pretukao pre nekoliko dana u zajedničkom stanu u beogradskom naselju Vidikovac.Krivična prijava koju je protiv njega podnela policija stigla je juče redovnim putem u tužilaštvo, koje će protiv njega sprovesti istragu i dokazne radnje, saznaje Kurir.

- U pitanju je skraćeni postupak tokom kojeg će tužilac saslušati Đoganija, a potom i Mikićevu. U zavisnosti od njihovih iskaza, kao i lekarske dokumentacije koju je napadnuta žena ranije obezbedila, biće poznato da li će i na koji način Đogani biti sankcionisan - kazao je Kuriru izvor iz istrage.Podsećamo da je Mikićeva zvala policiju krajem maja, nakon što joj je Đogani navodno teško povredio glavu i istegao ruku. Policija je po dolasku zatekla Đoganija kako kroz prozor stana izbacuje stvari Mikićeve.

Priveden je u stanicu, a uz prijavu za nasilje u porodici, dobio je i prekršajnu zbog narušavanja javnog reda i mira. U ranijem razgovoru za Kurir Gagi je tvrdio da je Mikićevu povredio u samoodbrani jer je ona njega prva napala fizički, dok je ona tvrdila da već nekoliko godina trpi nasilje.I. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track