DEVOJKA I DVA TINEJDŽERA UBICE: Uhapšeni osumnjičeni za likvidaciju radio voditelja Luke Popova
Foto: Saša Urošev

Kurir ekskluzivno saznaje

DEVOJKA I DVA TINEJDŽERA UBICE: Uhapšeni osumnjičeni za likvidaciju radio voditelja Luke Popova

Crna Hronika -

SRPSKI KRSTUR - Brzom i efikasnom akcijom policije, za samo nekoliko sati, rešeno je ubistvo voditelja Luke Popova (60) iz Srpskog Krstura.

Kako saznajemo, u akciji policije uhapšena je devojka sa inicijalima G.K. (27) i dva maloletnika koji su uz prisustvo roditelja kod istražnog sudije priznali ovo krivično delo.

Prema saznanjima Kurira, oni su tokom noći ušli u kuću žrtve. Luka ih je prema navodima istrage čuo, međutim on nije uspeo da reaguje, jer svo troje ga je odamh napalo.

- Postoje osnovi sumnje, da su osumnjičeni pokušali da opljačkaju kuću stradalog, koji je u tome pokušao da ih spreči. Osumnjičeni su ubijenom naneli više povreda po glavi i telu tvrdim predmetom, od kojih je on preminuo, saopštio je MUP Srbije.

ŠOK I NEVERICA POSLE UBISTVA U SRPSKOM KRSTURU: Ovo je ubijeni Luka Popov

Podsetimo, Luka Popov (60), popularni radio voditelj lokalnih radio-stanica u Čoki i Novom Kneževcu, kulturni i javni radnik, ubijen je noćas u svojoj kući u Srpskom Krsturu.

Prema nezvaničnim informacijama, on se jutros nije pojavio na poslu u opštini gde je zaposlen, a kako se nije javljao na telefon, kolege su pozvale njegovog brata, koji je otišao do Lukine kuće i zatekao nepomično bratovljevo telo.

ZLOČIN U SRPSKOM KRSTURU: Radio-voditelj mučen i ubijen u svojoj kući

Nezvanično, na telu su vidljive povrede i pretpostavlja se da je pre nego što je usmrćen, mučen.

Uskoro opširnije..

(E.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track