TUGA U SRPSKOM KRSTURU: Sahranjen mučki ubijen radio-voditelj Luka Popov
Foto: Radio Max Čoka

Reka ljudi na sahrani

TUGA U SRPSKOM KRSTURU: Sahranjen mučki ubijen radio-voditelj Luka Popov

Crna Hronika -

SRPSKI KRSTUR: Luka Popov (60) iz Srpskog Krstura, u nedelju popodne je sahranjen na mesnom groblju u tom selu kod Novog Kneževca.

Od mučki ubijenog službenika SO Novi Kneževac, bivšeg radio voditelja i dugogodišnjeg umetničkog rukovodioca KUD “Milan Ajvaz”, u suzama se oprostila nepregledna reka ljudi. Utehe nije bilo za majku Ivanku, brata Sredoja, snahu Olgicu, mnogobrojnu rodbinu...

ŠOKANTNI DETALJI UBISTVA VODITELJA (60): Došli da ga pokradu, pa ga zverski pretukli!

Do večne kuće, Luku Popova su ispratili predstavnici opština Novi Kneževac i Čoka, folkoraši u narodnim nošnjama, ali i kolege iz "Radio Max Čoka":­

- Današnji dan je jedan od najlošijih za tvoje kolege. Nemamo privilegiju da ti sad, preko reda, pustimo neku narodnu pesmu. Samo narodna ide uz tako narodskog čovek. Zbogom Luka, pusti ti nama jednu nebesku, pa da se i mi voditelji, isplačemo onako kao ljudi­ boreći se protiv suza, rekla je Lukina koleginica Manda Vuković.

DEVOJKA I DVA TINEJDŽERA UBICE: Uhapšeni osumnjičeni za likvidaciju radio voditelja Luke Popova

Komemorativni skupovi održani su u opštini Novi Kneževac i ispred Doma kulture u Srpskom Krsturu. Ispred tog zdanja u selu su se, u narodnim nošnjama, okupili predstavnici folklornih grupa. Naredne subote oni su planirali da se okupe na festivalu folklora u Srpskom Krsturu, koji je sa puno ljubavi I entuzijazma organizovao pokojni Luka Popov.

ŠOK I NEVERICA POSLE UBISTVA U SRPSKOM KRSTURU: Ovo je ubijeni Luka Popov

Podsetimo, Luku Popova su u njegovoj kući ubili Jovan Z. (16) iz Srpskog Krstura, meštanin tog sela Dejan P. (17) i njegova nevenčana supruga Gabrijela Kolompar (27) iz Subotice. Ubice su sitni seoski lopovi, a smrtonosne povrede naneli su mu drvenom motkom, metalnom šipkom i pesnicama.

S.U./Foto: Radio Max Čoka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track