Modelsica Nevena: Policajci mi pretili oružjem

Suđenje Joci Amsterdamu

Modelsica Nevena: Policajci mi pretili oružjem

Crna Hronika -
Držali su me na nišanu iako sam bila trudna. Doživela sam stres, mogla sam tamo da se porodim, ispričala juče Nevena Adžemović

BEOGRAD - Dramatično!Bila sam sa suprugom Srđanom gost na rođendanu Sretena Jocića i videla sam kad su policajci upali u restoran. Primetila sam kako Srđana i Sretena drže na nišanu, a onda su uperili automatsko oružje i u mene, iako sam bila u osmom mesecu trudnoće. Doživela sam veliki stres, pozlilo mi je i mogla sam da se porodim tamo.

Ovako je juče svedočila Nevena Adžemović (30), bivša „modelsica” i supruga Srđana Adžemovića, na suđenju Sretenu Jociću (51), optuženom da je 26. oktobra 2007. na proslavi svog rođendana napao policajce koji su došli da ga uhapse. Iste večeri, s Jocićem je u policiju priveden i Nevenin suprug Srđan.

- Policajci su bili vrlo bezobrazni, a ja ni u jednom trenutku nisam čula da im je Jocić pretio, psovao ih ili vređao - rekla je Adžemovićeva u svom kratkom svedočenju.

Pred sudskim većem zatim se pojavila Jocićeva supruga Vera Milosavljević, koja je ispričala da je to trebalo da bude obična rođendanska proslava, ali su iznenada upali policajci.

- Legitimisali su sve goste redom, neke po dva puta, a onda su skočili na Sretena i počela da ga izvlače iz restorana! Nastao je opšti metež, gosti su vrištali i počeli da skaču na stolice. Eto, zaklinjem se u svoje troje dece da je bilo baš tako - ispričala je Vera Milosavljević.

Hapsili su ga kao da je Bin Laden!

Vera Milosavljević, supruga Sretena Jocića, potvrdila je juče da je Neveni pozlilo tokom policijske intervencije.

- Zamolila sam policajce da ne nišane u goste. Jocu su tretirali kao monstruma, kao da hapse Bin Ladena - rekla je Vera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track