(VIDEO) KAD PESMU PREKINE RAFAL KALAŠNJIKOVA: Ovo je trenutak u kojem je počeo krvavi pir u Žitištu
Foto: Printscreen Info Centar Žitište

Srbiju potresao stravični masakr

(VIDEO) KAD PESMU PREKINE RAFAL KALAŠNJIKOVA: Ovo je trenutak u kojem je počeo krvavi pir u Žitištu

Crna Hronika -

Da ništa nije slutilo na tragediju koja će uslediti svedoči i poslednji snimak atmosfere u kafiću "Makijato".

Na snimku se jasno čuje da se gosti pomenutog kafea zabavljaju, pevajući legendarni hit Bijelog dugmeta "Lipe cvatu". A onda je muziku zamenio zaglušujući rafal...

Tragovi krvavog pira u kojem je Siniša Zlatić ubio bivšu ženu i još petoro ljudi bili su vidljivi na svakom koraku u kafeu „Makijato“ nadomak Zrenjanina, a meštani Žitišta, nekad mirne srednjobanatske varošice, neće dugo moći da speru krv nedužnih, rasutu u noći između petka i subote.

Da podsetimo, Siniša Zlatić, osumnjičen za petorostruko ubistvo u kafiću „Makijato“ u Žitištu, izjavio je u nedelju na saslušanju da se zbog ubistva oseća užasno i da bi, da može, menjao svoj život za živote nastradalih.

Masakr koji je potresao Srbiju dogodio se u subotu ujutru, u 1.40, u kafiću „Makijato“ u centru Žitišta. Zlatić je u pomenutom kafiću bio ranije, a kad je video bivšu ženu s drugim, otišao je kući po pušku, vratio se i počeo da puca. Najpre je pucao u sto za kojim je bila njegova bivša supruga Dijana Zlatić sa Stevanom Jojićem, Jelenom Popović i Vladimirom Mijatovićem.U toku je bila manifestacija „Pile fest“, a centar Žitišta bio je pun ljudi.

(Foto: Printscreen/Info centar Žitište)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track