Majka nožem ubila trogodišnjeg sina!

Jeziv zločin

Majka nožem ubila trogodišnjeg sina!

Crna Hronika -
Slađana S. (34) najpre pokušala golim rukama da zadavi malog Jovana, a onda dečaka ubola u stomak

MLADENOVAC - Stravično!Slađana S. (34) iz okoline Mladenovca ubila je juče oko 13 sati sina jedinca Jovana, starog tri godine! Tragedija se dogodila u porodičnoj kući u kojoj su tišinu cepali su samo krici neutešne babe Vere.

- Čedo moje, Jovane, dušo moja. Malopre si plakao u dvorištu... Šta uradi, nesretnice - naricala je baba Vera za svojim mezimcem.

Izvor Kurira kaže da se Jovan pre tragedije igrao u dvorištu.

- U jednom trenutku je počeo da plače i Slađana ga je odvela ga na sprat da ga, navodno, uspava. Međutim, u trenutku nervnog rastrojstva ona je Jovana najpre pokušala da zadavi, a onda ga je kuhinjskim nožem ubola u stomak! Posle toga je oprala ruke od krvi, sela na krevet pored tela i potom pozvala policiju - ispričao je naš izvor.

U vreme ubistva u dvorištu porodične kuće nalazili su se Slađanin suprug Zoran, svekrva Vera i jetrva sa sinom i ćerkom.

- Niko od njih nije ni naslutio šta se dešava na spratu. Kada je Slađana odvela dete na sprat, čuli su još neko vreme plač malog Jovana, a onda je utihnuo i svi su pomislili da je dečak zaspao - kaže izvor Kurira.

Komšije kažu da je Slađana pre dva meseca puštena iz psihijatrijske ustanove.

- Njen pogled mi je bio čudan, govorila sam da će nekog da ubije. Međutim, Vera i Zoran su to pravdali postporođajnom traumom. Tuga je sve ovo... Jovan je rođen sa samo sedam meseci, bio je mezimac cele familije i svi su brinuli o njegovom zdravlju. Redovno su ga vodili kod lekara i dete je lepo napredovalo - ispričala je jedna komšinica.

Centar: Nismo mogli da reagujemo

U Centru za socijalni rad u Mladenovcu kažu da su znali da se Slađana lečila u psihijatrijskoj ustanovi.

- Međutim, pošto niko iz porodice nije prijavljivao bilo kakvo nasilje ili druge probleme, nismo mogli da reagujemo - rekla je radnica centra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track